جدیدترین برنامه کارآفرینی و سرمایه گذاری استان بریتیش کلمبیا

استان بریتیش کلمبیا یکی از مراکز قوی برای انجام بیزنس است. این برنامه برای افراد با تجربه و مدیران و صاحبان بیزینس که دارای سرمایه کافی و نقد هستند و می خواهند بیش از یکسال در بریتیش کلمبیا اقامت گزینند مناسبی برای مهاجرت به کانادا می باشد. این افراد باید در یک بیزنس جدید یا با سابقه قبلی سرمایه گذاری نمایند و یک فرد مقیم کانادا را به استخدام خود درآورند تا بتوانند واجد شرایط این برنامه گردند.

سرمایه گذاری در ایالت بریتیش کلمبیا

برنامه کارآفرینى بریتیش کلمبیا یکى از برنامه هاى تجارتى کانادایى است که امروزه اجرایى کردن آن بسیار ساده است. کاندیدهایى که یک  تجارت مقدماتى در استان راه اندازى کنند و یا به طور چشم گیرى تجارتى که در حال حاظر وجود دارد را گسترش دهند، مى توانند با استفاده از برنامه استانى بریتیش کلمبیا، دریافت اقامت دائمى خود را با سرعت بیشترى پیگیرى کنند.

سرمایه گذاری استانی در کانادا

 کار آفرینى در برنامه بریتیش کلمبیا

  • ارزش خالص شخصی حداقل ۶٠٠،٠٠٠ دلار کانادا
  • حداقل سرمایه گذاری ٢٠٠،٠٠٠ دلار کانادا
  • ایجاد حداقل یک شغل جدید

براى کار آفرینانى که تمایل دارند در شهرهاى کوچک تر زندگى کنند و در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کار قرار گیرند ، حداقل ارزش خالص و معیارهاى سرمایه گذارى به مقدار قابل توجهى کاهش مى یابد.

شرایط سرمایه گذاری و کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا

  •             ارزیابی شغل و تجربه کاری
  •             ارزیابی دارایی های نقدی و ملک فرد متقاضی و همسر
  •             فاکتورهای انطباق پذیری
  •             ارزیابی بیزینس پلن و نحوه استخدام یک نفر شهروند کانادایی
  •           مدرک زبان

شرایط فردی برای مهاجرت به بریتیش کلمبیا

  • بیش از سه سال سابقه ی کار در سمت مدیریت ارشد یا ترکیبی از حداقل یک سال سابقه ی کار به عنوان مالک – مدیر کسب و کار و حداقل دو سال سابقه ی کار به عنوان مدیر ارشد.
  •  داشتن حداقل یک مدرک تحصیلی حداقل دو ساله بعد از دوره ی متوسطه
  •  داشتن دارایی خالصی معادل با حداقل ۶۰۰ هزار دلار( از جمله پول نقد، دارایی در حساب بانکی، سپرده های ثابت، املاک واقعی، سرمایه گذاری و …) که به نام داوطلب یا همسر او باشد. این دارایی خالص باید به طور قانونی به دست آمده باشد و قابل اثبات باشد.
  •  اقامت در فاصله ی حداکثر ۱۰۰ کیلومتری از کسب و کار
  •  متقاضی باید تا زمانی که در وضعیت اقامت با مجوز کار است، حداقل ۷۵ درصد از زمان خود را در بریتیش کلمبیا اقامت داشته باشد.

شرایط کسب و کار برای مهاجرت به بریتیش کلمبیا

 متقاضی باید توانایی راه اندازی یک کسب و کار جدید، خرید یکی از کسب و کارهای موجود، شراکت با یکی از کسب و کارهای موجود و شراکت با یکی از کارآفرینان محلی یا خارجی برای استقرار یک کسب و کار جدید را داشته باشد.

شرایط سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا

 فرد متقاضی باید یک سرمایه گذاری شخصی واجد شرایط با حداقل مبلغ ۲۰۰,۰۰۰ دلار در یکی از کسب و کارهای پیشنهادی انجام دهد.

شرایط کار در بریتیش کلمبیا

فرد متقاضی باید اثبات کند که در کسب و کار پیشنهاد شده، حداقل یک شغل تمام وقت جدید و دائم برای یکی از شهروندان یا ساکنان دائم کانادا ایجاد خواهند کرد و همچنین احتمال فراهم کردن اشتغال بلندمدت برای ساکنان و شهروندان کانادا از طریق آن کسب و کار را اثبات کند.

اگر شما شرایط کاآفرینی و سرمایه گذاری در استان بریتیش کلمبیا را ندارید می توانید روش های جدید سرمایه گذاری در کانادا را امتحان کنید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مزایای روش سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا

*. امکان اقدام از این طریق با حداقل تحصیلات( دیپلم)

*. اجازه کار برای همسر فرد متقاضی

*. تحصیل رایگان فرزندان زیر ۱۸ سال

*. حداقل نمره مدرک ایلتس

*. بدون محدودیت سنی

امتیازبندی استان بریتیش کلمبیا

هر یک از بخش های ثبت نام، دارای یک حداقل امتیاز می باشد. متقاضیان برای ورود به بانک انتخاب باید به حداقل امتیازات هر بخش دست یابند. حداکثر امتیاز موجود، ۲۰۰ می باشد.

بخش های امتیازدهیامتیازات
سابقه کار۲۴
دارایی خالص۱۲
سرمایه گذاری فردی۳۰
مشاغل۳۶
سازگاری۱۸
مفهوم کسب و کار۸۰
مجموع امتیازات کل۲۰۰

 

دکتر مرجان آتشی گلستان وکیل مهاجرت به کانادا در تهران

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام