مهاجرت به کانادا از طریق تخصص (اکسپرس اینتری)

یکی از روش های مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به کانادا از طریق تخصص است به عنوان یک نیروی کار ماهر و یا یک متخصص گزینه های زیادی پیش روی شماست. شما میتوانید تحت برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تخصص برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنید و یا اگر مقصد شما ایالت کبک باشد میتوانید از برنامه نیروی کار ماهر کبک پیروی کنید.

برنامه اکسپرس اینتری کانادا چیست؟

علاوه بر این ها اگر شما دقیقا بدانید که در کدام یک از مراکز ایالتی قرار است که سکونت داشته باشید میتوانید برای برنامه نامزد های مهاجرتی ایالتی نیز اقدام کنید. در نوشتار زیر لیستی از برنامه های موجود برای شما نوشته شده است.

برنامه نیروی کار ماهر فدرالی

این برنامه شامل نیروی کار ماهری میشود که میخواهد در هر کدام ار نواحی و ایالت های کانادا به جز کبک سکونت گزیند.

برنامه نیروی کار کبک

متقاضیانی که مایل به مهاجرت به ایالت کبک هستند میتوانند از طریق این برنامه اقدامات مهاجرتی خود را پیگیری کنند.

برنامه های تعیین شده ایالتی

بیشتر نواحی و ایالت های کانادا برنامه خاص خود را برای جذب نیروی کار ماهر دارند. در این روش افراد ابتدا موفق به اخذ اقامت دائم آن ایالت مربوطه در کانادا میشوند. در بیشتر موارد افرادی که از این طریق اقدام به مهاجرت میکنند زودتر از بقیه موفق به اخذ اقامت دائم کانادا میشوند.

اخذ اقامت کانادا از طریق کار


سیستم امتیازبندی اکسپرس اینتری ۲۰۱۹

  • سابقه کار ماهر
  • توانایی زبانی
  • تحصیلات

داشتن تمامی این شرایط برای قبول شدن لازم است.

فاکتور های گزینشی مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

در صورتیکه شرایط حداقل (شرایط ذکر شده در قسمت بالا) را داشتید، ما طبق مؤلفه های زیر به بررسی درخواست شما می پردازیم:

  • سن
  • تحصیلات
  • سابقه کار
  • پیشنهاد شغلی معتبر
  • مهارت های زبانی انگلیسی یا فرانسوی
  • انعطاف پذیری (توانایی شما در سازش با محیط جدید)

محاسبه آنلاین امتیاز اکسپرس اینتری ۲۰۱۹

این موارد بخشی از شبکه ۱۰۰ نمره ای است که مجاز بودن شما به عنوان نیروی کار ماهر فدرال را تایید می کند. در حال حاضر نمره قبولی ۶۷ است.

جهت ارزیابی شما برای مجاز بودن به عنوان نیروی ماهر کار فدرال، از نمرات گزینش استفاده می شود.به محض وارد شدن نام شما در جمع متقاضیان اکسپرس انتری، از سیستم متفاوتی برای ارزیابی پروفایل شما استفاده می شود. بدین طریق داوطلبانی که بالاترین امتیاز را داشته انتخاب شده و از آن ها دعوت می شود جهت گرفتن پذیرش اقامت دائم اقدام کنند.

محاسبه امتیاز اکسپرس اینتری کانادا

حتما بخوانید

چگونه به کانادا مهاجرت کنیم؟ بهترین روش مهاجرت به کانادا چیست؟ برای  آشنایی با ۸ روش تضمینی مهاجرت به کانادا بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

مهاجرت به کانادا


سیستم امتیازبندی سن و سال

در زمینه سن و سال نیز می توانید بر اساس سنی که در زمان تقاضا برای مهاجرت و کار دارید امتیازی به دست آورید. این امتیاز زمانی داده می شود که اداره مرکزی مربوطه فرم تقاضای شما را دریافت کند:

سنامتیازات
زیر ۱۸ سال۰
۱۸ الی ۳۵۱۲
۳۶۱۱
۳۷۱۰
۳۸۹
۳۹۸
۴۰۷
۴۱۶
۴۲۵
۴۳۴
۴۴۳
۴۵۲
۴۶۱
۴۷ یا بیشتر۰


سابقه کار ماهر

سابقه کار ماهر به این معنا است که شما در یکی از گروه های شغلی رده بندی ملی (NOC) سابقه کار داشته باشید:

  • مشاغل مدیریتی (نوع مهارت O)
  • مشاغل حرفه ای (سطح مهارت A)
  • مشاغل فنی و مبادلات ماهر (سطح مهارتB )

شما باید نشان دهید که حین کار کردن در شغل اولیه خودتان، وظایف ذکر شده در اعلامیه اصلی شرح شغل را انجام داده اید. این وظایف شامل تمام وظایف واجب و بیشتر وظایف فهرست شده است.

سابقه کاری شما باید:

  • در همان گروه شغلی باشد که برای اقدام به مهاجرت به عنوان شغل خود معرفی می کنید (شغل اولیه).
  • در طول ده سال گذشته باشد.
  • در ازای آن به شما پرداخت شده باشد. (کار داوطلبانه یا انترن بودن بدون دستمزد جزو آن محسوب نمی شود)
  • حداقل یک سال یا ۱۵۶۰ ساعت کار مداوم (معادل ۳۰ ساعت در هر هفته) انجام داده باشید.
  • تمام وقت در یک شغل مشغول بوده باشید: ۳۰ ساعت در هفته به مدت ۱۲ ماه: ۱ سال کامل (۱۵۶۰ ساعت)، یا
  • همان میزان کار به شکل پاره وقت: ۱۵ ساعت در هفته به مدت ۲۴ ماه: ۱ سال کامل (۱۵۶۰ ساعت)، یا
  • تمام وقت در بیش از یک شغل مشغول بوده باشید: ۳۰ ساعت در هفته به مدت ۱۲ ماه در بیش از یک شغل: ۱ سال کامل (۱۵۶۰ ساعت)

در صورتیکه شغل پاره وقت دارید می توانید کم تر یا بیش تر از ۱۵ ساعت در هفته کار کنید، به این شرط که در کل ۱۵۶۰ ساعت شود.ساعت های اضافه کاری (بیش از ۳۰ ساعت در هفته) در این محاسبه نقشی ندارند.

امتیاز سابقه کار در اکسپرس اینتری

امتیازاتی که برای سابقه شغلی به متقاضیان داده می شود عبارتند از موارد زیر:

تجربهامتیازات
۱ سال۹
۲ الی ۳ سال۱۱
۴ الی ۵ سال۱۳
۶ سال یا بیشتر۱۵

امتیاز بندی پیشنهاد شغلی برای مهاجرت به کانادا

در صورت داشتن درخواست شغلی تمام وقت و دائمی از یک شرکت یا کار آفرین کانادایی نیز می توانید امتیازاتی به دست آورید. این شغل باید قبل از زمان تقاضای شما برای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص به عنوان یک فرد متخصص فدرال به شما به صورت رسمی پیشنهاد شده باشد.

یک پیشنهاد شغلی معتبر باید:

تمام وقت باشد، دائم باشد و شغلی فصلی نباشد. همچنین باید این شغل در لیست مشاغل مهارتی نوع ۰ یا همان Skill Type 0 یا Skill Level A و یا Skill Level ‌ در طبقه بندی حرفه ای ملی NOC باشد.

امتیازات این بخش بر اساس موارد زیر به متقاضیان اعطا می شوند:

اگروامتیاز
در حال حاضر با یک مجوز کار موقت در کانادا مشغول به کار هستید:مجوز کاری شما هم در زمان تقاضا و هم در زمانی که ویزای کار کانادا تحویل گشته و معتبر باشد و یا اجازه این را دارید که در کانادا بدون مجوز کار مشغول باشید (در زمانی که ویزا شما تحویل داده می شود)و

سازمان CIC مجوز کار شما را بر اساس تاثیر مثبت بر روی بازار کار کانادا تحویل داده باشد.

و

شما برای فردی کار می کنید که اسم وی بر روی مجوز کار شما درج شده است و به شما پیشنهاد کار دائم داده است بر اساس اینکه شما یک کارکن حرفه ای و متخصص هستید.

۱۰
در حال حاضر در کانادا شغلی دارید که از نیازمندی های LMIA معاف است (تحت یک توافق بین المللی نظیر توافق تجارت آزاد آمریکای شمالی یا یک توافق فدرال استانی:مجوز کاری شما هم در زمان تقاضا و هم در زمانی که انواع ویزای کانادا صادر و تحویل می گردد معتبر باشد و یا اجازه این را دارید که در کانادا بدون مجوز کار مشغول باشید (در زمانی که ویزا شما تحویل داده می شود)و

شما برای فردی کار می کنید که اسم وی بر روی مجوز کار شما درج شده است و به شما پیشنهاد کار دائم داده است بر اساس اینکه شما یک کارکن حرفه ای و متخصص هستید.

۱۰
در حال حاضر شما یک مجوز کاری کانادا ندارید یا برنامه دارید قبل از این که ویزای دائمی اقامت را بگیرید در کانادا مشغول به کار شویدیا

در حال حاضر در کانادا مشغول به کار هستید و یک شرکت یا فرد دیگر به شما پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت داده است

 

یا

در حال حاضر در کانادا در شغلی مشغول هستید که از ارزیابی تاثیر بر بازار کار معاف است اما جزئی از یک قرارداد فدرال استانی یا بین المللی نیست.

 

شما برای فردی کار می کنید که اسم وی بر روی مجوز کار شما درج شده است و به شما پیشنهاد کار دائم داده است بر اساس اینکه شما یک کارکن حرفه ای و متخصص هستیدو

کسی که برای وی کار می کنید دارای برگه ارزیابی مثبت تاثیر بر روی بازار کار کانادا است از سازمان ESDC.

۱۰

چه مشاغلی برای اقامت دائم کانادا بیشتر دعوت شده اند؟

مهندسین نرم افزار در میان دیگر مشاغل، بیشترین تعداد دعوت به اقامت را به دست آورده اند. پس از آنها مشاور و تحلیلگر سیستم های اطلاعاتی در رتبه دوم قرار گرفته اند. در جدول زیر می توانید لیست ۱۰ شغل برتر در زمینه کسب اقامت دائم کانادا را بخوانید :

۱۰ شغل برتر سال ۲۰۱۸

تعداد دعوت شدگان

درصد نسبت به کل در سال ۲۰۱۸

مهندس نرم افزار — NOC 2173

۶,۱۲۶

۷%

مشاور و تحلیل گر سیستم های اطلاعاتی — NOC 2171

۵,۴۲۹

۶%

برنامه نویس کامپیوتر و توسعه دهنده رسانه های تعاملی — NOC 2174

۳,۴۵۰

۴%

حساب رسان و حساب داران مالی —  NOC 1111

۲,۴۸۳

۳%

مشاغل اداری — NOC 1241

۲,۳۳۵

۳%

مشاغل حرفه ای در زمینه تبلیغات، بازاریابی و ارتباط عمومی —  NOC 1123

۲,۰۴۹

۲%

اساتید و اعضای هیئت عملی دانشگاه — NOC 4011

۱,۹۴۲

۲%

تحلیل گر سرمایه گزاری مالی — NOC 1112

۱,۹۲۱

۲%

مشاغل حرفه ای در زمینه مشاوره مدیریت کسب و کار —  NOC 1122

۱,۹۱۵

۲%

مدیر در زمینه تبلیغات، بازاریابی و ارتباط عمومی —   NOC 0124

۱,۷۷۵

۲%

 

مهارت زبانی

  • لازم است در مهارت های زیر آزمون زبان انگلیسی یا فرانسه مورد تایید ما را بدهید.
  • نوشتن
  • خواندن
  • شنیدن
  • صحبت کردن
  • حداقل نمره سیستم کانادایی سطح بندی زبان انگلیسی و فرانسوی (CLB ) را کسب کنید.
  • نتایج نمرات را در پروفایل اکسپرس انتری خود وارد کنید.

امتیاز مهارت زبان در اکسپرس اینتری

آزمون های زبانی شما تا دو سال بعد از تاریخ آزمون اعتبار خواهد داشت. روزی که شما اقدام به گرفتن پذیرش اقامت دائم می کنید، باید این نتایج معتبر باشند.

شما باید حداقل در سطح CLB 7 که مورد تایید زبان رسمی کانادا است (در فرانسوی NCLC) باشید. نتایج تست شما در زمان تقاضا و پر کردن پروفایل ورودی اکسپرس و زمانی که برای اقامت دائم فرم پر می کنید اید حقیقی ومعتبر  باشد (کمتر از دو سال از تاریخ آن گذشته باشد) .

زبان خارجی سطح ۱صحبت کردنمهارت شنیداریمهارت خواندنمهارت نوشتار
سی ال بی ۹ یا بالاتر۶۶۶۶
سی ال بی ۸۵۵۵۵
سی ال بی ۷۴۴۴۴
پایین تر از سی ال بی ۷عدم امکان تقاضاعدم امکان تقاضاعدم امکان تقاضاعدم امکان تقاضا

برای گرفتن امتیاز در زبان رسمی سطح دوم باید به حداقل CLB سطح ۵ در هر چهار مهارت ریدینگ، اسپیکینگ، لیسنینگ و رایتینگ برسید.

نکته: شما تنها زمانی برای زبان رسمی دوم خود امتیاز کسب می کنید که در هر چهار مهارت آن به حداقل نمره CLB سطح ۵ رسیده باشید.

زبان خارجی سطح ۲امتیازات
سی ال بی حداقل ۵ در هر چهار مهارت۴
سی ال بی ۴ یا کمتر در هر یک از چهار مهارت۰

تحصیلات

چنانچه در کانادا مدرسه رفته اید، باید مدرک معتبر، دیپلم یا درجه تحصیل کانادایی از یکی از مراکز زیر داشته باشید:

  • دبیرستان
  • دانشگاه

تحصیل در کانادا

اگر تحصیلات خارجی دارید باید:

  • گواهی نامه کامل داشته باشید.
  • گزارش معادل سازی مدارک تحصیلی از یک آژانس معتبر داشته باشید که نشان دهد تحصیلات شما معادل یک مدرک کامل، دیپلم یا درجه تحصیلی کانادایی در یکی از مقاطع زیر است.
  • دبیرستان
  • دانشگاه

جدول امتیاز بندی تحصیلات

سطح تحصیلاتمتقاضی متاهلمتقاضی مجرد
متقاضیهمسر
کمتر از دیپلم۰۰۰
دیپلم دبیرستان۲۸۲۳۰
دوره یکساله پس از دیپلم۸۴۶۹۰
دوره دو ساله پس از دیپلم۹۱۷۹۸
دوره سه ساله پس از دیپلم۱۱۲۸۱۲۰
دو مدرک تحصیلی  پس از دیپلم که حداقل یکی از آنها پس از اتمام دوره سه ساله باشد۱۱۹۹۱۲۸
فوق لیسانس۱۲۶۱۰۱۳۶
دکترا۱۴۰۱۰۱۵۰

با سیستم امتیازدهی مهاجرتی کانادا آشنایی ندارید؟ می خواهید امتیاز مهاجرتی خود را محاسبه کنید؟
در مقاله زیر هر آنچه در این مورد نیاز دارید بدانید را برای شما گردآوری کرده ایم.

سیستم امتیازدهی برای مهاجرت به کانادا


اثبات وجوه

لازم است ثابت کنید که پول کافی جهت حمایت مالی از خود و خانواده برای زندگی در کانادا دارید. مگر اینکه:

  • هم اکنون قادر به قانونی کار کردن در کانادا هستید.
  • پیشنهاد شغلی معتبر از سوی یک کارفرما در کانادا دارید.

امتیازبندی انطباق پذیری و سازگاری (ماکسیموم ۱۰ امتیاز)

یکی از شرایط مهاجرت به کانادا از طریق تخصص انطباق پذیری می باشد. اگر شما همسری دارید و یا یک شریک حقوقی دارید که با شما به کانادا مهاجرت می کند، آن ها هم می توانند امتیازاتی برای انطباق پذیری و سازگاری خود به دست آورند. شما می توانید برای هر آیتم فقط یک بار امتیاز به دست آورید.

ویزای موقت کار کاناداماکسیموم تعداد امتیازاتی که می توانید در این بخش کسب کنید ۱۰ است. به جدول زیر جهت کسب اطلاعات بیشتر نگاهی بیاندازید:

سازگاریامتیاز
همسر و یا شریک شما دارای سطح زبانی زیر باشد:همسر شما یا شریک حقوقی شما دارای سطح زبانی انگلیسی یا فرانسوی حداقل سی ال بی ۴ یا بالاتر در هر چهار مهارت ریدینگ، اسپیکینگ، لیسنینگ و رایتینگ باشد.

برای گرفتن این امتیازات شما باید نتایج آزمون وی را که از یک سازمان معتبر و تایید شده برای کانادا صادر شده است در حین تقاضا گزارش کنید. در روز انجام اپلای نتایج نباید بیش از ۲ سال از تاریخ صدورشان گذشته باشد.

۵
سابقه تحصیلی قبلی شما در کانادا:شما حداقل دو سال آکادمیک و دانشگاهی را گذرانده اید ( در یک برنامه که حداقل دو سال به طول انجامیده است ) در یک مدرسه دبیرستان یا دانشکده در کانادا.

تحصیل تمام وقت به معنای حداقل ۱۵ ساعت  کلاس در هر هفته، و شما باید در یک سطح مناسب آکادمیک در طی این زمان قرار داشته باشید که این موضوع توسط مدرسه یا کالج ثبت و ذخیره می شود.

۵
سابقه تحصیلی قبلی همسر یا شریک شما در کانادا:همسر شما و یا شریک حقوقی که دارید حداقل دو سال آکادمیک و دانشگاهی را گذرانده باشد ( در یک برنامه که حداقل دو سال به طول انجامیده است ) در یک مدرسه دبیرستان یا دانشکده در کانادا

تحصیل تمام وقت به معنای حداقل ۱۵ ساعت  کلاس در هر هفته، و وی باید در یک سطح مناسب آکادمیک در طی این زمان قرار داشته باشد که این موضوع توسط مدرسه یا کالج ثبت و ذخیره شود.

۵
سابقه قبلی کاری شما در کانادا:شما حداقل در گذشته یک سال در کانادا شغل تمام وقت داشته باشید.

در یک حوزه شغلی که در لیست های Skill type 0 یا Skill type A یا Skill Type ‌   در رتبه بندی ملی شغلی یا همان NOC قرار داشته باشد، همچنین به همراه یک مجوز کار معتبر و یا هنگامی که اجازه کار در کانادا را داشته اید.

۱۰
سابقه شغلی قبلی همسر یا شریک شما در کانادا:همسر یا شریک حقوقی شما در گذشته حداقل یک سال در کانادا شغل تمام وقت داشته باشد.

در یک حوزه شغلی که در لیست های Skill type 0 یا Skill type A یا Skill Type ‌   در رتبه بندی ملی شغلی یا همان NOC قرار داشته باشد، همچنین به همراه یک مجوز کار معتبر و یا هنگامی که اجازه کار در کانادا را داشته است.

۵
پیشنهاد کار قبلی از شرکت یا فردی در کانادا:شما از فاکتور پنجم امتیاز گیری برای مهاجرت امتیاز کسب کرده اید: پیشنهاد شغلی از کانادا

 

۵
بستگان در کشور کانادا:

شما و یا اگر همسر و یا شریک حقوقی شما بستگان یا

·         والدین

·         پدربزرگ یا مادربزرگ

·         کودک

·         نوه

·         فرزند والدین (برادر یا خواهر)

·         فرزند پدربزرگ یا مادربزرگ (عمه، عمو، خالی و دایی) یا

·         نوه یکی از والدین (برادرزاده و یا خواهرزاده) که:

·         در کانادا زندگی می کند

·         ۱۸ سال یا بیشتر دارد و

·         شهروند کانادا است یا اقامت دائم دارد

۵

هزینه اکسپرس اینتری

در زیر جدول هزینه های مهاجرت اقتصادی به کانادا که مهاجرت به کانادا از طریق تخصص جزو این دسته می باشد را مشاهده می کنید.

انواع هزینه های مورد نیازهزینه به دلار کانادا
هزینه مربوط به تقاضای مهاجرت اکونومی۱۰۴۰ (شامل هزینه رسیدگی به پرونده ۵۵۰ دلاری و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
هزینه مربوط به تقاضای مهاجرت اکونومی (بدون هزینه حق اقامت دائمی کانادا)۵۵۰
هزینه ثبت تقاضا به همراه همسر و یا شریک حقوقی۱۰۴۰ (شامل هزینه رسیدگی به پرونده ۵۵۰ دلاری و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
هزینه تقاضا برای همسر یا شریک حقوقی (بدون هزینه حق شهروندی دائم کانادا)۵۵۰
هزینه تقاضا به همراه یک کودک غیر مستقل – به ازای هر فرزند۱۵۰

در چه قسمتی از کانادا می توانید زندگی کنید:

لازم است که به تدابیری جهت زندگی خارج از کبک بیندیشید. کبک نیروی کار ماهرش را خودش انتخاب می کند. در صورتیکه قصد زندگی در کبک را دارید برای دریافت اطلاعات بیش تر به بخش سرمایه گذاری استان کبک رجوع کنید.

دکتر مرجان آتشی گلستان وکیل مهاجرت به کانادا در تورنتو

موسسه حقوقی ایران اپلو

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام