هزینه اخذ انواع ویزای کانادا در سال 2019

زمانی که شما برای دریافت ویزای کانادا اقدام می کنید، باید هزینه اخذ ویزای کانادا و هرگونه موارد جانبی مد نظر خودتان را که مربوط به پروسه رسیدگی است پرداخت کنید. این ها در واقع هزینه های کنسولگری کشور کانادا است اما میزان هزینه بستگی به نوع ویزایی دارد که اقدام به اخذ آن کرده باشید.

در حالت عمومی، ۵ گروه از هزینه های مربوط به ویزای کانادا وجود دارد که عبارتند از:

  • هزینه های اقامت موقت
  • هزینه های اقامت دائم
  • هزینه های پشتیبانی مالی خانواده
  • هزینه های شهروندی
  • هزینه های مربوط به اپلای و سرویس ها

در این مقاله می خواهیم پیرامون هر ۵ گروه از این هزینه ها و جزئیات مربوط به مهاجرت به کانادا از طریق انواع ویزای کانادا را با هم مورد بررسی قرار دهیم.


هزینه ویزای اقامت موقت کانادا

هزینه های مربوط به اقامت موقت شامل اخذ ویزای موقت است که به توریست ها و افراد بازدیدکننده از نقاط مختلف جهان در کانادا داده می شود. این ها شامب هزینه های ویزای توریستی کانادا و ویزای دانشجویی کانادا این کشور می شوند. ۵ نوع از هزینه های مربوط به ویزا را در جدول زیر با جزئیات توضیح داده ایم:

هزینه ویزای توریستی کانادا

انواع هزینه هاهزینه به دلار کانادا
هزینه تقاضای ویزای مولتی کانادا (شامل ویزای سوپر) – به ازای هر نفر.

(ویزای اقامت موقت برای رفت و برگشت یک یا چند باره توسط فرد)

۱۰۰
هزینه تقاضای ویزای بازدیدکننده ها – برای ۵ نفر یا بیشتر

(ویزای اقامت موقت برای رفت و برگشت یک یا چند باره توسط فرد)

 

برای واجد شرایط بودن برای این هزینه، شما و خانواده باید همزمان برای این موضوع اقدام کنید و بچه های شما باید کمتر از ۲۲ سال سن داشته باشند

۵۰۰
افزایش زمان اقامت برای بازدیدکننده ها – به ازای هر نفر۱۰۰
بازگردانی وضعیت خود به بازدیدکننده (هزینه اپلای ضروری نیست)۲۰۰

هزینه های مربوط به صدور اجازه پرواز الکترونیکی

* هزینه مربوط به کسب الکترونیکی اجازه پرواز برای کانادا، ۷ دلار این کشور است.

هزینه ویزای مجوز کار کانادا

در این قسمت به بررسی هزینه های مهاجرت به کانادا از طریق کار می پردازیم.

انواع هزینه هاهزینه به دلار کانادا
هزینه مربوط به اپلای برای صدور ویزای کار کانادا – به ازای هر نفر (شامل هزینه مربوط به تقاضای افزایش دوره اعتبار)۱۵۵
هزینه مربوط به اپلای برای صدور مجوز کار کانادا – گروه های سه نفره یا بیشتر (هنرمندان حوزه اجرا باید به صورت همزمان اقدام کرده و به صورت تکی هزینه مربوط به ویزای بازدیدکننده موقت را پرداخت کنند، در صورت امکان پذیر بودن)۴۶۵
هزینه صدور مجوز کار آزاد۱۰۰
بازگردانی وضعیت خود به عنوان یک نیروی کار در کانادا۳۵۵

(شامل هزینه بازگردانی وضعیت ۲۰۰ دلاری و یک مجوز کار جدید برای ۱۵۵ دلار)

هزینه ویزای تحصیلی کانادا

انواع هزینه هاهزینه به دلار کانادا
هزینه مربوط به تقاضای صدور ویزای تحصیلی کانادا – به ازای هر نفر ( شامل درخواست افزایش مدت زمان تحصیل)۱۵۰
بازگردانی وضعیت خود به یک دانشجو۳۵۰

(هزینه بازگردانی وضعیت ۲۰۰ دلار و هزینه مجوز تحصیلی جدید ۱۵۰ دلار است)

آیا می دانید رفع ریجکتی ویزای کانادا چگونه است؟آیا می دانید برای رفع ریجکتی ویزای کانادا باید چه مدارکی ارائه دهید؟ جهت کسب اطلاعات بیشتر بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

رفع ریجکتی ویزای کانادا

هزینه های بیومتریک

اگر کنسولگری کانادا از شما بخواهد تا مشخصات بیومتریک خود را نیز ثبت کنید، برای این موضوع نیز هزینه ای باید پرداخت گردد. این هزینه، ثبت تصویر دیجیتالی و مجموعه اثر انگشتان را شامل می شود. علاوه بر این، اگر تقاضای خود را در یک مرکز تقاضای ویزای رسمی (VAC) ثبت کرده باشید، هزینه سرویس دهی این مراکز نیز اضافه خواد شد که شامل موارد زیر می شود:

  • بررسی این موضوع که تقاضای شما کامل شده است
  • ارسال پرونده اپلای شما به مرکز ویزا
  • فرستادن پاسپورت ها و مراقبت از اسناد در این پروسه و تا اداره ویزا
  • پیگیری های مربوط به اپلای افراد که به صورت آنلاین ثبت شده اند

 

نوع هزینه مورد نیازهزینه به دلار کانادا
هزینه مربوط به بیومتریک – به ازای هر نفر۸۵
هزینه مربوط به بیومتریک – برای خانواده های ۲ نفره یا بیشتر۱۷۰
هزینه مربوط به بیومتریک برای گروه های ۳ نفره و یا هنرمندان اجرا۲۵۵


هزینه ویزای اقامت دائم کانادا

این هزینه ها را زمانی افراد باید پرداخت کنند که قصد ثبت تقاضا برای مهاجرت دائمی به کانادا را دارند. در این زمینه هشت نوع هزینه مختلف وجود دارد که در ادامه آن ها را با هم بررسی می کنیم.

هزینه حق اقامت دائمی کانادا (RPRF)

این هزینه باید زمانی که تقاضای کسب اقامت دائم توسط افراد مورد تایید قرار گرفت پرداخت شود. اگر دولت کانادا به شما اطلاع دهد که باید این هزینه را واریز کنید، بنابراین بدون پرداخت هزینه مربوطه نمی توانید مجوز اقامت دائم در این کشور را کسب کنید.

این هزینه غیر قابل برگشت بوده، اما در صورتی که از تقاضای خود صرف نظر کنید و یا دولت کانادا آن را قبول نکند قابل برگشت خواهد شد.

هزینه مربوط به حق اقامت دائم (RPRF) برای برخی افراد مورد نیاز نیست که شامل موارد زیر می شوند:

  • کودکان غیر مستقل متقاضی یا فرد حمایت کننده مالی
  • تقاضای حمایت مالی برای کودکان به سرپرستی گرفته شده
  • تقاضای حمایت مالی برای خواهر، فرزند خواهر و برادر یا نوه یتیم شده
  • افراد محافظت شده، از جمله پناهندگان مختلف حقوق انسانی
نوع هزینه پرداختیهزینه به دلار کانادا
هزینه حق شهروندی دائم کانادا۴۹۰

هزینه مهاجرت کسب و کار (بیزینسی) به کانادا

این ها هزینه هایی هستند که مربوط به افراد خود اشتغال ، مهاجرت بیزینسی به کبک و ویزای استارت آپ است. در ادامه جزئیات مربوط به این هزینه را با هم بررسی می کنیم:

هزینه های مربوط به مهاجرت اقتصادی

  • مهاجرت پایلت آتلانتیک
  • پرستاران و مراقبان
  • کلاس اکسپرینس کانادایی
  • تجارت های مهارتی فدرال
  • کارکنان ماهر فدرال
  • کارکنان ماهر منتخب کبک
  • نامزد های استانی
  • اکسپرس انتری
انواع هزینه های مورد نیازهزینه به دلار کانادا
هزینه مربوط به تقاضای مهاجرت اکونومی۱۰۴۰ (شامل هزینه رسیدگی به پرونده ۵۵۰ دلاری و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
هزینه مربوط به تقاضای مهاجرت اکونومی (بدون هزینه حق اقامت دائمی کانادا )۵۵۰
هزینه ثبت تقاضا به همراه همسر و یا شریک حقوقی۱۰۴۰ (شامل هزینه رسیدگی به پرونده ۵۵۰ دلاری و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
هزینه تقاضا برای همسر یا شریک حقوقی (بدون هزینه حق شهروندی دائم کانادا)۵۵۰
هزینه تقاضا به همراه یک کودک غیر مستقل – به ازای هر فرزند۱۵۰

هزینه ویزای مهاجرت به کانادا  از طریق خانواده

انواع هزینه های مورد نیازهزینه به دلار کانادا
هزینه مربوط به تقاضای مهاجرت۱۰۴۰ (شامل هزینه رسیدگی به پرونده ۵۵۰ دلاری و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
هزینه مربوط به تقاضا (بدون هزینه حق اقامت دائمی کانادا )۵۵۰
هزینه ثبت تقاضا به همراه همسر و یا شریک حقوقی۱۰۴۰ (شامل هزینه رسیدگی به پرونده ۵۵۰ دلاری و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
هزینه تقاضا برای همسر یا شریک حقوقی (بدون هزینه حق شهروندی دائم کانادا)۵۵۰
هزینه تقاضا به همراه یک کودک غیر مستقل – به ازای هر فرزند۱۵۰

هزینه های مربوط به افراد تحت حفاظت

انواع هزینه هاهزینه به دلار کانادا
هزینه تقاضا برای افراد تحت محافظت۵۵۰
هزینه تقاضا برای افراد تحت محافظت به همراه همسر یا شریک حقوقی۵۵۰
هزینه تقاضا به همراه یک فرزند – به ازای هر کودکی که دارید۱۵۰

هزینه کلاس پرمیت هولدر

انواع هزینه های تقاضاهزینه به دلار کانادا
هزینه تقاضا برای این سطح و کلاس پرمیت هولدر۸۱۵ (به همراه هزینه رسیدگی به پرونده ۳۲۵ دلاری و هزینه حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلاری)
هزینه تقاضا برای کلاس پرمیت هولدر (بدون حق اقامت دائمی کشور کانادا)۳۲۵

هزینه ویزای اقامت دائم کانادا

هزینه کارت های اقامت دائم کانادا

وقتی که اقامت دائم به شما داده می شود، باید کارت اقامت دائم را داشته باشید. این کارت فقط به یک آدرس در کانادا ارسال می شود و به صورت بین المللی پست نخواهد شد.

هزینه مربوط به کارت اقامت دائم: ۵۰ دلار کانادا

هزینه اسناد سفر اقامت دائمی

اگر کارت اقامت دائم شما گم شده و یا دزدیده شود و شما خارج از کانادا باشید، باید برای یک سند سفر اقامت دائمی اقدام کنید.

هزینه مربوط به این سند مسافرتی: ۵۰ دلار کانادا

هزینه های حمایت مالی خانواده در کانادا

طرح های اسپانسرینگ خانواده به افرادی که شهروند یا مقیم دائم کانادا هستند کمک می کند تا با حمایت مالی خود بتوانند در این کشور دورهمی خانوادگی داشته باشند. سه نوع هزینه مربوط به اسپانسرینگ خانواده وجود دارد.

اسپانسرینگ کودکان تحت سرپرستی و دیگر بستگان

نوع هزینه پرداختیهزینه به دلار کانادا
حمایت مالی یکی از بستگان که ۲۲ سال یا بیشتر سن دارد۱۰۴۰ (شامل هزینه اسپانسرینگ ۷۵ دلاری، هزینه رسیدگی پرونده ۴۷۵ دلاری و هزینه حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلاری)
حمایت مالی از بستگانی که ۲۲ سال سن یا بیشتر دارند (بدون حق اقامت دائمی)۵۵۰ ( شامل هزینه حمایت مالی ۷۵ دلاری، هزینه رسیدگی پرونده ۴۷۵ دلاری)
حمایت مالی از یک کودک وابسته یا فرزندخوانده – به ازای هر فرزند۱۵۰ ( شامل هزینه اسپانسرینگ ۷۵ دلاری به همراه هزینه رسیدگی پرونده ۴۷۵ دلاری)
حمایت مالی از فامیلی که کمتر از ۲۲ سال سن دارد و یا فرزند وابسته شما نیست۶۴۰ (شامل هزینه اسپانسرینگ ۷۵ دلاری، هزینه رسیدگی پرونده ۷۵ دلاری و هزینه حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلاری)
حمایت مالی از فامیلی که کمتر از ۲۲ سال سن دارد و یا فرزند وابسته شما نیست (بدون حق اقامت دائمی کانادا)۱۵۰ ( شامل هزینه اسپانسرینگ ۷۵ دلاری به همراه هزینه رسیدگی پرونده ۴۷۵ دلاری)
اسپانسرینگ خود و همسر یا شریک حقوقی یکی از بستگان۱۰۴۰ (شامل هزینه رسیدگی پرونده ۵۵۰ دلاری و هزینه حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلاری)
اسپانسرینگ خود و همسر یا شریک حقوقی یکی از بستگان (بدون هزینه حق اقامت دائمی)۵۵۰

هزینه سوپر ویزای کانادا

هزینه مربوطههزینه به دلار کانادا
حمایت مالی پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادر بزرگ۱۰۴۰ شامل هزینه حمایت مالی ۷۵ دلار و هزینه رسیدگی ۴۷۵ دلار و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار
حمایت مالی پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادر بزرگ (بدون هزینه حق اقامت دائمی)۵۵۰ ( شامل هزینه اسپانسرینگ ۷۵ دلار و هزینه رسیدگی پرونده ۴۷۵ دلار)
حمایت مالی شامل همسر یا شریک حقوقی والدین شما یا پدربزرگ و مادربزرگتان۱۰۴۰ ( شامل هزینه رسیدگی به پرونده ۵۵۰ دلار و هزینه حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
اسپانسرینگ شامل همسر یا شریک حقوقی والدین شما یا پدربزرگ و مادربزرگتان (بدون هزینه حق اقامت دائم)۵۵۰
حمایت مالی شامل کودک وابسته والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ – به ازای هر فرزند۱۵۰

هزینه حمایت مالی همسر

هزینه مربوطههزینه به دلار کانادا
حمایت مالی اسپانسرشیپ۱۰۴۰ شامل هزینه حمایت مالی ۷۵ دلار و هزینه رسیدگی ۴۷۵ دلار و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار
حمایت مالی همسر یا شریک حقوقی (بدون هزینه حق اقامت دائمی)۵۵۰ ( شامل هزینه اسپانسرینگ ۷۵ دلار و هزینه رسیدگی پرونده ۴۷۵ دلار)
هزینه حمایت مالی یک کودک وابسته – به ازای هر کودک۱۵۰ ( شامل هزینه اسپانسرینگ ۷۵ دلار و هزینه رسیدگی به تقاضای ۷۵ دلار)
اسپانسرینگ شامل هرگونه کودک وابسته – به ازای هر کودک (شما می توانید هرگونه کودک وابسته به همسر یا شریک حقوقی خود را در فرم تقاضا ثبت کنید)۱۵۰

هزینه های تقاضای شهروندی کانادا

نوع هزینه مورد نیازهزینه به دلار کانادا
بزرگسال به فرزندخواندگی گرفته شده ۱۸ ساله یا بزرگتر۶۳۰ (شامل هزینه رسیدگی ۵۳۰ دلار و هزینه شهروندی ۱۰۰ دلار)
بزرگسال ۱۸ ساله یا بزرگتر۶۳۰
بزرگسال بدون وضعیت ۱۸ ساله و بزرگتر یا فرزند والدین کانادایی۱۰۰
کودک به سرپرستی گرفته شده کمتر از ۱۸ ساله۱۰۰
کودکی که ۱۸ سال یا کمتر دارد۱۰۰

دیگر هزینه های مربوط به تقاضای شهروندی

نوع هزینه مورد نیازهزینه به دلار کانادا
گواهینامه شهروندی۷۵
جست و جو برای تاریخچه شهروندی شما۷۵
ادامه دادن شهروندی کانادا (برای آن هایی که ۱۸ سال یا بیشتر سن دارند)۵۳۰
ادامه دادن شهروندی کانادا  (‌ برای آن هایی که زیر ۱۸ سال هستند)۱۰۰
از بین بردن شهروندی۱۰۰
هزینه حق شهروندی۱۰۰

 هزینه های ثبت تقاضای ویزای کانادا

در کنار گروه های مختلف هزینه ای که در این مقاله مورد پوشش قرار گرفتند، تعدادی هزینه ثبت تقاضای ویزای کانادایی وجود دارند که نمی توانند در موارد بالا قرار گیرند. این موارد را در ادامه و جدول زیر آورده ایم:

نوع هزینه پرداختیهزینه به دلار کانادا
هزینه ویزای اقامت موقت کانادا۲۰۰
تایید وضعیت یا تعویض یک سند مهاجرتی۳۰
نادرست بودن موردی در زمینه جرم و سوابق حقوقی۲۰۰
نادرست بودن مواردی در زمینه جرم های جدی۱۰۰۰
کسب اجازه برای بازگشت به کانادا۴۰۰
پرداخت دوباره هزینه های مهاجرت از آمریکا، سینت پیر و میکوئیلن۷۵۰
پرداخت هزینه مهاجرت و خروج از دیگر کشور های جهان۱۵۰۰
هزینه شرکت در تجربه بین المللی کانادا۱۵۰
هزینه قبولی کارفرما۲۳۰
هزینه قبولی کارفرما برای گروه های سه نفره و یا سرگرم کننده و هنرمندان بیشتر۶۹۰

دکتر مرجان آتشی گلستان وکیل مهاجرت به کانادا در تهران

موسسه حقوقی اپلو

۰

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما حداکثر تا بزودی اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Ff سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام دختر من ویزای تحصیلی داره یازدهم دبیرستان را تو ویسلر ونکور پیش عموشه. برای اینکه بتونم با هزینه مناسب اقامتش را درست کنم باید از چه مسیری اقدام کنم البته از مسیر معمولی مخارج دانشگاهش خیلی بالا میشه باید چکار کنم برامون مناسب تر بشه یا اجتزه کار در حین تحصیل بگیره چون الان اجازه کار نداره
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)
      سلام، دختر شما بعد از ورود به كالج يا دانشگاه و اتمام تحصيلات، مي توانند از برنامه هاي فارغ التحصيلان براي گرفتن اقامت اقدام كنند. در خصوص سوال دوم شما، زمانيكه وارد كالج يا دانشگاه شوند اجازه كار بصورت پاره وقت( كار دانشجويي) خواهند داشت.
       
       
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من مهندسی کشاورزی از دانشگاه منابع طبیعی گرگان دارم هشت سال هم هنراموز رشته زراعی و مئول مزرعه در اموزش و پرورش بودم الان میخوام ببینم کم هزینه ترین و سریع ترین روش مهاجرت به کانادا برای من چیه و هزینه اش چقدره ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)
      سلام. شما شرايط خود را بصورت كلي اعلام كردين. فرم ارزيابي مهاجرت را از داخل وبسايت پر كرده تا شرايط شما دقيق تر بررسي شود و به شما اطلاع داده شود.
       
       
  • تصویر کاربر معصومه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام ببخشید بنده 39سال دارم. اگه تحصیلی اقدام کنم ایا بعد تحصیل میتونم برای اقامت اقدام کنم؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)

      بله، بعد از فارغ التحصيلي و پيدا كردن كار در كانادا مي توانيد.

  • تصویر کاربر پیمان یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید
    بنده مدرک کاردانی itو دانشجوی کارشناسی برق قدرت هستم شغلمم نقاشی ساختمان وپتینس میخواستم بدونم چطوری میتونم برای مهاجرت ب کانادا اقدام کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)

      در صورت داشتن سابقه كاري مرتبط و مدرك ايلتس از طريق اكسپرس انتري مي توانيد اقدام كنيد ولي بهتر است فرم ارزيابي را تكميل كنيد تا شرايط شما تخصصي تر مورد ارزيابي قرار گيرد.

  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام، بنده برقکار ساختمان و صنعتی هستم با ۱۴ سال سابقه، چطور میتونم برم کانادا و امتحان سرتیفیکیت برقکاری رو بدم و اونجا کار کنم؟ با زبان انگلیسی هم تا حدی آشنا هستم، متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      با ويزاي تحصيلي مي توانيد اقدام كنيد. براي اخذ ويزاي تحصيلي بايد مدرك زبان ايلتس اكادميك با نمره ٦ داشته باشيد.
       
       
  • تصویر کاربر سیامک سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    درود
    برای دریافت ویزای کانادا چه مدارکی میخاد و چقدر هزینه داره و چقد زمان میبره
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)

      براي اخذ ويزاي توريستي نياز به داشتن تمكن مالي، داشتن تاريخچه مسافرتي مناسب و بصورت كلي مداركي كه نشان دهد قصد شما فقط بازديد از كانادا است و نه ماندن در كانادا، داريد.

  • تصویر کاربر Morvarid یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من چجوری میتونم برای تحصیل اقامت کامل کانادا رو بگیرم ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 4 ماه پیش)

      صرفا از روش تحصيلي نمي توانيد اقامت كامل كانادا رو بدست بياريد . ويزاي تحصيلي به شما كمك مي كند كه وارد كانادا شويد و بعد از اتمام تحصيل ، بايد ويزاي خود را تبديل به ويزاي كاري و يا اقامت كنيد .

  • تصویر کاربر Morvarid یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ایا این درسته که کانادا مهندسین عمران رو می خواد ؟؟ و ایا میشه از این طریق شغل مهندسی عمران ویزا کار و اقامت کانادا رو گرفت؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 4 ماه پیش)

      شما اگر بخواهيد از طريق ويزاي كاري و يا از طريق job offer وارد كانادا بشيد و اقامت بگيريد شرايط خاصي دارد و صرفا از طريق مدرك تحصيلي نمي توانيد اقدام به اخذ اقامت كنيد . از طريق روش اكسپرس اينتري ، مي توانيد براي اقامت اقدام كنيد ولي در حال حاضر كانادا برنامه خاص و مشخصي براي يك رشته مشخص مثل عمران ، ندارد .

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر
فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام