مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی چیست؟

برنامه ی مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی یکی از راه های مهاجرت به کانادا است. در این مقاله کلیات و راه های انجام آن را بررسی کرده ایم.

منظور از خوداشتغالی یا Self Employed چیست؟

برنامه افراد خود اشتغال کانادا کسانی را شامل می شود که سابقه ای مرتبط با فعالیت های ورزشی، فرهنگی و هنری دارند. متقاضیان باید قصد و توانایی ایجاد کسب و کاری را داشته باشند که حداقل برای خود آن ها اشتغال ایجاد کند. همچنین، متقاضیان باید همکاری قابل توجهی در فعالیت های فرهنگی ، هنری یا ورزشی داشته باشند.اگر ا روش های مهاجرت از طریق خوداشتغالی مشکل دارید می توانید به روش ساده تری مانند مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج فکر کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی


سیستم امتیازبندی مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

افرادی که از طریق برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی اقدام می کنند به طرز متفاوتی ارزیابی می شوند.

جهت قبول شدن در مهاجرت از طریق خود اشتغالی ، متقاضیان ابتدا باید با مفاهیم کلماتی مانند سرمایه گذاری در کانادا ، کارآفرین یا شخص خود اشتغال آشنا شوند که این تعاریف توسط سازمان مهاجرت، پناهندگی کانادا ارائه شده اند. افراد شاغل در کسب و کار بر اساس پنج عامل موثر در گزینش ارزیابی می شوند:

  • مهارت در زبان انگلیسی و یا فرانسوی
  • تحصیلات
  • سابقه کار
  • سن
  • سازگاری

انتخاب فرد بر اساس مدارک ارائه شده توسط متقاضی و ارزیابی امتیاز او طبق هر کدام از معیار های گزینش می باشد. هر عامل موثر در گزینش معیاری بسیار خاص داشته و امتیازات داده شده به هر کدام از این موارد به صورت سالانه تنظیم می شوند.

در صورتی که حداقل  امتیاز مهاجرت به کانادا کسب نشود، تقاضای مهاجرت رد می شود. در صورتی که تقاضای مهاجرت رد شود، متقاضی می تواند پس از انجام اقدامات مناسب در جهت کسب امتیازات بیشتر دوباره درخواست دهد.

سرمایه گذاری در کانادا 2018

فرد باید طبق موارد زیر حداقل ۳۵ عدد از ۱۰۰ امتیاز را بدست آورد:

تجربه کاری مرتبط (ظرف ۵ سال قبل از تقاضا)

حداکثر ۳۵ امتیاز
۵ سال تجربه کاری مرتبط۳۵
۴ سال تجربه کاری مرتبط۳۰
۳ سال تجربه کاری مرتبط۲۵
۲ سال تجربه کاری مرتبط۲۰
سنحداکثر ۱۰ امتیاز
داشتن سن ۲۱ تا ۴۹ سال در زمان تقاضا۱۰
به ازای هر سال بالا تر از ۴۹ سال یا پایین تر از ۲۱ سال ۲ امتیاز کسر می شود.
تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
دارا بودن مدرک دکترا یا فوق لیسانس + ۱۷ سال تحصیل تمام وقت یا تحصیلات معادل آن۲۵
مدرک ۳ ساله هنرستان، حقوق یا پزشکی + ۱۵ سال تحصیلات تمام وقت یا تحصیلات معادل آن۲۲
مدرک لیسانس یا مدرک ۲ ساله هنرستان + ۱۴ سال تحصیلات تمام وقت یا تحصیلات معادل آن۲۰
مدرک لیسانس یا مدرک ۱ ساله هنرستان + ۱۳ سال تحصیلات تمام وقت یا تحصیلات معادل آن۱۵
۱ سال تحصیلات پس از آموزش متوسطه + ۱۲ سال تحصیلات تمام وقت یا تحصیلات معادل آن۱۲
تحصیلات متوسطه۵
زبان های رسمیحداکثر ۲۴
مهارت کامل۱۶ امتیاز برای زبان اول و ۸ امتیاز برای زبان دوم
مهارت متوسط۸ امتیاز برای زبان اول و دوم
مهارت پایه۲ امتیاز برای زبان اول و دوم
تطابقحداکثر ۶
تحصیلات همسر یا شریک عرفی (کسانی که با یکدیگر زندگی کرده اما ازدواج نکرده اند)۳ تا ۵
حداقل یک سال اشتغال تمام وقت و قانونی در کانادا (متقاضی یا همسر)۵
حداقل دو سال تحصیلات تمام وقت پس از دوره متوسطه در کانادا (متقاضی یا همسر)۵
داشتن اعضای خانواده در کانادا۵
مجموع۱۰۰

 

اگر با مهاجرت شما از طریق خود اشتغالی موافقت شد. برای کمتر شدن هزینه های زندگی به گرانترین شهر های کانادا سفر نکنید. آیا می دانید گرانترین شهر های کانادا کدامند؟

گرانترین شهر های کانادا


برنامه خوداشتغالی فدرال کانادا

سیستم مهاجرت کانادا هم پذیرای فرهنگ‌های مختلف است. قانون مهاجرت کانادا یکی از اهداف این قانون را «توسعه و تقویت بافت اجتماعی و فرهنگی جامعه‌ی کانادا، با حفظ شخصیت فدرال، دوزبانه و چندفرهنگی این کشور» تعریف کرده است. در نتیجه، یک گروه از افرادی که می‌توانند به کانادا مهاجرت کنند، افراد شاغل در فعالیت‌های فرهنگی هستند.


بهترین مشاغل برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی 

فعالیت های فرهنگی ، هنری و ورزشی شامل شغل هایی می شوند که عموما به عنوان بخشی از زمینه های فرهنگی، هنری و ورزشی کانادا به شمار می آیند. مثال های چنین شغل هایی شامل موارد زیر می شوند:

آیا با مشاغل مورد نیاز کانادا آشنا هستید؟ آیا می دانید بهترین مشاغل برای مهاجرت به کانادا کدامند؟ برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

بهترین مشاغل برای مهاجرت به کانادا

  • کتابداران
  • ترمیم کنندگان و متصدیان موزه ها، کتابخانه ها و…
  • متصدیان بایگانی مدارک
  • متخصصان نویسندگی، ترجمه و دیگر موارد مرتبط
  • مولفان و نویسندگان
  • ویراستاران
  • خبرنگاران
  • مترجمان متون، مترجمان حضوری و افراد مترجم اصطلاحات تخصصی
  • بازیگران نمایشی و هنرمندان خلاق
  • تولید کنندگان، کارگردانان، طراحان رقص و مشاغل مرتبط
  • رهبران ارکستر، آهنگسازان و تنظیم کنندگان
  • موسیقی دانان و خوانندگان
  • رقصندگان
  • بازیگران و کمدین ها
  • نقاشان، مجسمه سازان و دیگر هنرمندان هنر های تجسمی
  • شغل های فنی در کتابخانه ها، آرشیو های عمومی، موزه ها و گالری های هنری
  • متخصصان بایگانی عمومی و کتابخانه
  • شغل های فنی مرتبط با موزه ها و گالری های هنری
  • عکاسان، متخصصان هنر های گرافیکی و همچنین مشاغل فنی و هماهنگی در حوزه تصاویر متحرک، رسانه و هنر های نمایشی
  • طراحان خلاق و افراد هنرمند در زمینه صنایع دستی
  • طراحان گرافیک و تصویرگران
  • طراحان داخلی و افراد متخصص در زمینه دکوراسیون داخلی
  • طراحان خلاق در زمینه تئاتر، مد، نمایش و دیگر موارد
  • صنعت گران و متخصصان صنایع دستی
  • الگوسازان در زمینه منسوجات و محصولات چرم و خز
  • ورزشکاران، مربیان، داوران و مشاغل مرتبط
  • ورزشکاران
  • مربیان
  • مقامات ورزشی رسمی و داوران
  • رهبران
  • عکاسان
  • اپراتور های دوربین های فیلم برداری و حوزه فیلم
  • متخصصان هنرهای گرافیکی
  • متخصصان رسانه
  • متخصصان فیلم برداری و ضبط صدا
  • مربیان و رهبران برنامه های تفریحی، ورزشی و تناسب اندام
  • دیگر مشاغل تخصصی و همکاری در زمینه های تصاویر متحرک، رسانه و هنر های نمایشی
  • مشاغل حمایتی در زمینه های تصاویر متحرک، رسانه، عکاسی و هنر های نمایشی
  • گویندگان و دیگر اجرا کنندگان
  • گویندگان و دیگر افراد متخصص در زمینه رسانه
  • دیگر ارائه دهندگان

مهاجرت هنرمندان به کانادا

کانادا یک جامعه‌ی چندفرهنگی است. دولت کانادا وجود فرهنگ‌های مختلف را در کنار یکدیگر تشویق می‌کند. بافت فرهنگی کانادا با عنوان موزاییک فرهنگی شناخته می‌شود. شهرهای کانادا مثل تورِنتو، مونترِآل، ونکووِر، اُتاوا و وینیپِگ میزبان مردمانی با هزاران زمینه‌ی فرهنگی هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد شرایط مهاجرت ورزشکاران و هنرمندان می توانید به لینک زیر مراجعه کنید

مهاجرت ورزشکاران به کانادا

مهاجرت ورزشکاران به کانادا

به‌دلیل ماهیت شغلی ورزشکاران و کارکنان حوزه‌ی ورزش، مقررات خاصی برای کار موقتی یا دائمی آن‌ها در کانادا وجود دارد. کانادا میزبان برگزاری رویدادهای ورزشی متنوعی است که ورزشکاران و مربیان زیادی را از سراسر جهان برای رقابت در «سرزمین بزرگ سفید شمالی» جذب می‌کند.

بسیاری از شهرهای کانادا تیم‌هایی دارند که در لیگ‌های ورزشی آمریکای شمالی مثل NHL، NBA، MLB و MLS شرکت می‌کنند و اغلب، انواع مختلفی از رقابت‌های بین‌المللی ورزشی هم در سراسر کانادا برگزار می‌شود.

حتما بخوانید

اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق کار دارید برای اطلاعات بیشتر بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.

مهاجرت به کانادا از طریق کار

اداره استخدام و توسعه اجتماعی کانادا (ESDC) لیست کامل فعالیت های واجد شرایط برای افراد خود اشتغال را ارائه کرده است.


سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت خود اشتغالی

یکی از قوانین مهاجرت به کانادا  برای مهاجرت خود اشتغالی این است که شما با سرمایه ای که در حساب بانکی خود دارید نشان دهید هزینه شش ماه اول زندگی خود را می توانید تامین کنید. یکی از معیار های اصلی این کشور برای پذیرش این است که نشان دهید می توانید روی پای خود بایستید و نیایزی به کمک مالی دولت کانادا ندارید.


هزینه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

با پرداخت هزینه اخذ ویزای کانادا و دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا شما می توانید خانواده را با خود ببرید اما به شرطی که هزینه ۶ ماه اولیه زندگی به ازای هر نفر در حسابتان باشد. دولت کانادا مطمئن شود که شما از پس هزینه های خود بر میایید.

حتما بخوانید

یک از روش های مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی می باشد. برای اطلاع از شرایط استخدام پرستار خانگی در کانادا بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی

ویزای توریستی کانادا


شرایط و سابقه کار مرتبط برای رشته های مختلف چیست؟

شما با داشتن انواع ویزای کانادا می توانید به کانادا مهاجرت کنید اما برای دریافت ویزای کار کانادا چندین معیار جهت واجد شرایط شدن وجود دارد. متقاضی باید:

  • در ارتباط با خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی، هنری یا ورزشی و همچنین شرکت در فعالیت های فرهنگی، هنری یا ورزشی در سطح جهانی حداقل ۲ سال سابقه کار ارائه دهد.
  • باید منابع مالی کافی جهت حمایت از خانواده خود در هنگام رسیدن به کانادا داشته باشد.
  • قصد و توانایی راه اندازی کسب و کاری را داشته باشد که سبب خود اشتغالی می شود.
  • در زمینه زندگی فرهنگی، هنری یا ورزشی در کانادا همکاری قابل توجهی انجام دهد.

جهت دریافت نشان قبولی، امتیازات کافی را در عوامل موثر برای گزینش بدست آورد. عوامل موثر در گزینش شامل امتیازاتی می شوند که برای موارد زیر داده می شود:

  • تحصیلات
  • مهارت در زبان های رسمی کانادا (انگلیسی و فرانسوی)
  • سابقه کاری
  • سن
  • عوامل سازگاری (مانند توانایی دریافت آموزش مجدد در زمینه ای دیگر)
حتما بخوانید
اگر  می خواهید با شرایط تحصیل در کانادا آشنا شوید بر روی دکمه زیر کلیک کنید
تحصیل در کانادا

حق الوکاله هزینه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

موسسه حقوقی مهاجرت اپلو برای دریافت خدمات مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی مبلغ ۱۵ هزار دلار کانادا به اقساط ، از متقاضیان دریافت می کند .

حتما بخوانید

برای اطلاعات بیشتر در زمینه محاسبه هزینه مهاجرت به کانادا از روش های مختلف بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.

هزینه مهاجرت به کانادا

بهترین وکیل مهاجرت به کانادا در کنار شما است  تا تقاضای شما را برای اداره مهاجرت کانادا ساده تر کند. ما می توانیم شما را در فرایند تقاضا راهنمایی کرده و با مطمئن شدن از ارائه مدارک و اطلاعات درست به مراجع مهاجرتی کانادا در زمان و هزینه شما صرف جویی کنیم.

ما موارد لازم برای موفقیت در این برنامه را می دانیم و به همین دلیل جهت اطمینان از بدست آمدن بهترین نتیجه تقاضای شما را در بهترین روش ممکن ارائه می دهیم.

دکتر مرجان آتشی گلستان بهترین وکیل مهاجرت به کانادا در تورنتو

موسسه حقوقی اپلو

۰

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما حداکثر تا بزودی اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر فرزانه چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    ایا با داشتن مدرک فنی حرفه ای چرم دوزی و کار در منزل و داشتن بیمه ازاد تامین اجتماعی امکان اقدام برای خوداشتغالی وجود دارد یا حتما باید بیمه کارگاهی اجباری همراه با کارمند باشد؟
    آیا برای مهاجرت خوداشتغالی نیازی به سرمایه گذاری وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام، لطفا فرم ارزيابي را از وبسايت پر كنيد تا شرايط شما به صورت تخصصي بررسي شود و به شما مشاوره داده شود.

  • تصویر کاربر فرزانه چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    ایا رشته های کشاورزی و آبزی پروری جزء مشاغل مناسب خود اشتغالی محسوب نمی شوند؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 5 روز پیش)

      مقاله زیر را مطالعه نمایید.
      https://iranaplo.com/1549/

  • تصویر کاربر petro چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام.بنده لیسانس شیمی دارم اما حدود 16 سال سابقه هنری(موسیقی) دارم.چه نوع سابقه کاری مورد تایید اداره مهاجرت هست؟ ؟آیا اراِیه نامه از آموزشگاه ها مورد قبول واقع خواهد شد؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام، با توجه به سابقه كاري ذكر شده، شما مشمول برنامه خود اشتغالی براي اخذ اقامت كانادا خواهيد شد به شرط آنكه شاير شرايط لازم را هم داشته باشيد. براي اين برنامه حتما بايد قراردادهاي كاري خود را ارائه دهيد. مي توانيد با مراجعه به مقاله خود اشتغالی، اطلاعات لازم را كسب كنيد ويا با پر كردن فرم ارزيابي اطلاعات لازم را از مشاورين دريافت كنيد.

  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۳ آذر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من ۴۸ سالمه
    مدرک لیسانس
    مدیر عامل یک شرکت خصوصی که دارای سابقه بیش از ۱۰ سال رو دارم و شرکت متعلق به خودم و خانواده ام
    دارای دو فرزند پسر ۱۴ و ۹ ساله
    همسرم ۳۸
    دادای حدود ۱۲ تا ۱۴ میلیارد
    میخواستم نظرتون رو برای این روش مهاجرت به کانادا بدونم
    در ضمن من و اعضا خانواده ام دارای ویزای مولتی هستیم و یک بار به کانادا شهر تورنتو سفر کردیم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۳ آذر ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام، با توجه به شرايط گفته شده روش هاي سرمايه گذاري، خريد بيزينس در كانادا، استارتاپ و تحصيل فرزند در كانادا كزينه هاي مناسبي براي شماست. فرم ارزيابي مهاجرت را از داخل وبسايت پر كنيد تا كارشناسان با شما تماس گرفته و اطلاعات دقيق تري را در اختيار شما قرار دهند.
      خرید بیزینس در کانادا

      استارت آپ

       

       

  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    آیا مدارک فنی و حرفه ای برای کسب امتیازات بیشتر تاثیر داره یا خیر.
    چه مدرکی از فنی حرفه ای رو قبول دارند.
    آیا با مدرک فنی حرفه ای میشه تو کانادا مشغول به کار شد.
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 1 ماه پیش)

      درصورتيكه مدرك شما معادل فوق ليسانس باشد و فاكتورهاي لازم ديگر را داشته باشيد، مي توانيد با اين مدرك اقدام كنيد.

  • تصویر کاربر سهیل چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام به غیر از منابع مالی و مدرک دانشگاهی، مترجم چه خصوصیاتی از نظر نوع سابقه کاری باید داشته باشه تا بتونه برای خود اشتغالی اقدام کنه؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام اساس برنامه خوداشتغالي ارائه قرارداد هاي كاري و اثبات كسب درآمد از طريق برنامه هنري و يا ورزشي شماست. براي دريافت اطلاعات بيشتر مقاله خوداشتغالي را مطالعه كنيد.

  • تصویر کاربر Star شنبه ۴ آبان ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و مهر
    همسرم ا شرایط self employed رو دارند امتیازمون حدودا ۷۵ از ۱۰۰ میشه
    حالا باید چیکار کنیم؟
    و هنوز مدرک IELTS نگرفتند دارند میخونند باید چه نمره ای برای مهارتهاشون وارد کنیم؟

    و fund ی که باید پرداخت کنیم چقدر هست؟ و سرمایه اولیه که برای ۶ ماه اول باید داشته باشیم در حسابمون باید چقدر باشه؟

    سپاسگزارم از حمایتتون
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۴ آبان ۹۸( 1 ماه پیش)

      مي توانيد با مراجعه به وبسايت و پر كردن فرم ارزيابي، مشاوره در خصوص اين روش را توسط مشاوران دريافت كنيد. براي كسب اطلاع از قيمت ها هم مي توانيد مقاله خوداشتغالي را از وبسايت مطالعه كنيد.

  • تصویر کاربر بهار سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من ۷ سال به کار قالی بافی مشغولم و سابقه پرداخت بیمه هم دارم آیا میتوانم به کانادا مهاجرت کنم از این طریق؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 2 ماه پیش)

      شغل شما جزو مشاغل در زمينه هنر هاي دستي است و از طريق ويزاي خوداشتغالي مي توانيد براي اخذ اقامت كانادا، اقدام كنيد. فرم ارزيابي را از داخل وبسايت پر كنيد تا كارشناسان بعد از بررسي شرايط با شما تماس بگيرند.

  • تصویر کاربر abtin دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخیر .من از طریق یک شرکت مهاجرتی اقدام برای خود اشتغالی کانادا کردم تو مرحله اول مدارکم قبول شد و فایل نامبر گرفتم الان بعد گذشت یک سال و هشت ماه هنوز هیچ خبری نشده اون شرکتم میگه از دست ما کاری بر نمیاد من الان باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 2 ماه پیش)

      اگر از طريق ويزاي خوداشتغالي اقدام كردين، طبق اعلام اداره مهاجرت ٢سال زمان براي بررسي و صدور ويزا، طول مي كشد پس بهتر است كه صبر كنيد.

  • تصویر کاربر صبا یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    خواهر بنده مدرک قالیبافی داره
    میخواستم بدونم اگر از طریق برنامه خوداشتغالی بخواد اقدام کنه شرط داشتن دو سال سابقه امرار معاش از طریق قالیبافی رو از چه راهی میتونه ثابت کنه؟
    و اینکه با توجه به اینکه سابقه کار و تحصیل حسابداری هم داره برنامه اسکیل ورکر براش بهتره یا خوداشتغالی؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 3 ماه پیش)
      براي اثبات احتياج به قراردادهاي كاري در زمينه قاليبافي دارند. برنامه اسكيل وركر احتياج به مدرك فوق ليسانس، شرايط سني، حداقل سه سال سابقه كاري مرتبط با رشته و ايلتس با نمره ٧و٨ است.
       
       
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر
فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام