مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی چیست؟

برنامه ی مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی یکی از راه های مهاجرت به کانادا است. در این مقاله کلیات و راه های انجام آن را بررسی کرده ایم.

منظور از خوداشتغالی یا Self Employed چیست؟

برنامه افراد خود اشتغال کانادا کسانی را شامل می شود که سابقه ای مرتبط با فعالیت های ورزشی، فرهنگی و هنری دارند. متقاضیان باید قصد و توانایی ایجاد کسب و کاری را داشته باشند که حداقل برای خود آن ها اشتغال ایجاد کند. همچنین، متقاضیان باید همکاری قابل توجهی در فعالیت های فرهنگی ، هنری یا ورزشی داشته باشند.اگر ا روش های مهاجرت از طریق خوداشتغالی مشکل دارید می توانید به روش ساده تری مانند مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج فکر کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی


سیستم امتیازبندی مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

افرادی که از طریق برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی اقدام می کنند به طرز متفاوتی ارزیابی می شوند.

جهت قبول شدن در مهاجرت از طریق خود اشتغالی ، متقاضیان ابتدا باید با مفاهیم کلماتی مانند سرمایه گذار، کارآفرین یا شخص خود اشتغال آشنا شوند که این تعاریف توسط سازمان مهاجرت، پناهندگی کانادا ارائه شده اند. افراد شاغل در کسب و کار بر اساس پنج عامل موثر در گزینش ارزیابی می شوند:

  • مهارت در زبان انگلیسی و یا فرانسوی
  • تحصیلات
  • سابقه کار
  • سن
  • سازگاری

انتخاب فرد بر اساس مدارک ارائه شده توسط متقاضی و ارزیابی امتیاز او طبق هر کدام از معیار های گزینش می باشد. هر عامل موثر در گزینش معیاری بسیار خاص داشته و امتیازات داده شده به هر کدام از این موارد به صورت سالانه تنظیم می شوند.

در صورتی که حداقل  امتیاز مهاجرت به کانادا کسب نشود، تقاضای مهاجرت رد می شود. در صورتی که تقاضای مهاجرت رد شود، متقاضی می تواند پس از انجام اقدامات مناسب در جهت کسب امتیازات بیشتر دوباره درخواست دهد.

سرمایه گذاری در کانادا 2018

فرد باید طبق موارد زیر حداقل ۳۵ عدد از ۱۰۰ امتیاز را بدست آورد:

تجربه کاری مرتبط (ظرف ۵ سال قبل از تقاضا)

حداکثر ۳۵ امتیاز
۵ سال تجربه کاری مرتبط ۳۵
۴ سال تجربه کاری مرتبط ۳۰
۳ سال تجربه کاری مرتبط ۲۵
۲ سال تجربه کاری مرتبط ۲۰
سن حداکثر ۱۰ امتیاز
داشتن سن ۲۱ تا ۴۹ سال در زمان تقاضا ۱۰
به ازای هر سال بالا تر از ۴۹ سال یا پایین تر از ۲۱ سال ۲ امتیاز کسر می شود.
تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
دارا بودن مدرک دکترا یا فوق لیسانس + ۱۷ سال تحصیل تمام وقت یا تحصیلات معادل آن ۲۵
مدرک ۳ ساله هنرستان، حقوق یا پزشکی + ۱۵ سال تحصیلات تمام وقت یا تحصیلات معادل آن ۲۲
مدرک لیسانس یا مدرک ۲ ساله هنرستان + ۱۴ سال تحصیلات تمام وقت یا تحصیلات معادل آن ۲۰
مدرک لیسانس یا مدرک ۱ ساله هنرستان + ۱۳ سال تحصیلات تمام وقت یا تحصیلات معادل آن ۱۵
۱ سال تحصیلات پس از آموزش متوسطه + ۱۲ سال تحصیلات تمام وقت یا تحصیلات معادل آن ۱۲
تحصیلات متوسطه ۵
زبان های رسمی حداکثر ۲۴
مهارت کامل ۱۶ امتیاز برای زبان اول و ۸ امتیاز برای زبان دوم
مهارت متوسط ۸ امتیاز برای زبان اول و دوم
مهارت پایه ۲ امتیاز برای زبان اول و دوم
تطابق حداکثر ۶
تحصیلات همسر یا شریک عرفی (کسانی که با یکدیگر زندگی کرده اما ازدواج نکرده اند) ۳ تا ۵
حداقل یک سال اشتغال تمام وقت و قانونی در کانادا (متقاضی یا همسر) ۵
حداقل دو سال تحصیلات تمام وقت پس از دوره متوسطه در کانادا (متقاضی یا همسر) ۵
داشتن اعضای خانواده در کانادا ۵
مجموع ۱۰۰

 

اگر با مهاجرت شما از طریق خود اشتغالی موافقت شد. برای کمتر شدن هزینه های زندگی به گرانترین شهر های کانادا سفر نکنید. آیا می دانید گرانترین شهر های کانادا کدامند؟

گرانترین شهر های کانادا


بهترین مشاغل برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی 

فعالیت های فرهنگی ، هنری و ورزشی شامل شغل هایی می شوند که عموما به عنوان بخشی از زمینه های فرهنگی، هنری و ورزشی کانادا به شمار می آیند. مثال های چنین شغل هایی شامل موارد زیر می شوند:

  • کتابداران
  • ترمیم کنندگان و متصدیان موزه ها، کتابخانه ها و…
  • متصدیان بایگانی مدارک
  • متخصصان نویسندگی، ترجمه و دیگر موارد مرتبط
  • مولفان و نویسندگان
  • ویراستاران
  • خبرنگاران
  • مترجمان متون، مترجمان حضوری و افراد مترجم اصطلاحات تخصصی
  • بازیگران نمایشی و هنرمندان خلاق
  • تولید کنندگان، کارگردانان، طراحان رقص و مشاغل مرتبط
  • رهبران ارکستر، آهنگسازان و تنظیم کنندگان
  • موسیقی دانان و خوانندگان
  • رقصندگان
  • بازیگران و کمدین ها
  • نقاشان، مجسمه سازان و دیگر هنرمندان هنر های تجسمی
  • شغل های فنی در کتابخانه ها، آرشیو های عمومی، موزه ها و گالری های هنری
  • متخصصان بایگانی عمومی و کتابخانه
  • شغل های فنی مرتبط با موزه ها و گالری های هنری
  • عکاسان، متخصصان هنر های گرافیکی و همچنین مشاغل فنی و هماهنگی در حوزه تصاویر متحرک، رسانه و هنر های نمایشی
  • طراحان خلاق و افراد هنرمند در زمینه صنایع دستی
  • طراحان گرافیک و تصویرگران
  • طراحان داخلی و افراد متخصص در زمینه دکوراسیون داخلی
  • طراحان خلاق در زمینه تئاتر، مد، نمایش و دیگر موارد
  • صنعت گران و متخصصان صنایع دستی
  • الگوسازان در زمینه منسوجات و محصولات چرم و خز
  • ورزشکاران، مربیان، داوران و مشاغل مرتبط
  • ورزشکاران
  • مربیان
  • مقامات ورزشی رسمی و داوران
  • رهبران
  • عکاسان
  • اپراتور های دوربین های فیلم برداری و حوزه فیلم
  • متخصصان هنرهای گرافیکی
  • متخصصان رسانه
  • متخصصان فیلم برداری و ضبط صدا
  • مربیان و رهبران برنامه های تفریحی، ورزشی و تناسب اندام
  • دیگر مشاغل تخصصی و همکاری در زمینه های تصاویر متحرک، رسانه و هنر های نمایشی
  • مشاغل حمایتی در زمینه های تصاویر متحرک، رسانه، عکاسی و هنر های نمایشی
  • گویندگان و دیگر اجرا کنندگان
  • گویندگان و دیگر افراد متخصص در زمینه رسانه
  • دیگر ارائه دهندگان

حتما بخوانید

اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق کار دارید برای اطلاعات بیشتر بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.

مهاجرت به کانادا از طریق کار

اداره استخدام و توسعه اجتماعی کانادا (ESDC) لیست کامل فعالیت های واجد شرایط برای افراد خود اشتغال را ارائه کرده است.


سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت خود اشتغالی

یکی از قوانین مهاجرت به کانادا  برای مهاجرت خود اشتغالی این است که شما با سرمایه ای که در حساب بانکی خود دارید نشان دهید هزینه شش ماه اول زندگی خود را می توانید تامین کنید. یکی از معیار های اصلی این کشور برای پذیرش این است که نشان دهید می توانید روی پای خود بایستید و نیایزی به کمک مالی دولت کانادا ندارید.


هزینه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

با پرداخت هزینه اخذ ویزای کانادا و دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا شما می توانید خانواده را با خود ببرید اما به شرطی که هزینه ۶ ماه اولیه زندگی به ازای هر نفر در حسابتان باشد. دولت کانادا مطمئن شود که شما از پس هزینه های خود بر میایید.میانگین هزینه زندگی در کانادا به ازای هر نفر تقریبا ماهانه ۱۲۰۰۰ دلار ارزیابی شده است.

حتما بخوانید

یک از روش های مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی می باشد. برای اطلاع از شرایط استخدام پرستار خانگی در کانادا بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی

ویزای توریستی کانادا


شرایط و سابقه کار مرتبط برای رشته های مختلف چیست؟

شما با داشتن انواع ویزای کانادا می توانید به کانادا مهاجرت کنید اما برای دریافت ویزای کار کانادا چندین معیار جهت واجد شرایط شدن وجود دارد. متقاضی باید:

  • در ارتباط با خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی، هنری یا ورزشی و همچنین شرکت در فعالیت های فرهنگی، هنری یا ورزشی در سطح جهانی حداقل ۲ سال سابقه کار ارائه دهد.
  • باید منابع مالی کافی جهت حمایت از خانواده خود در هنگام رسیدن به کانادا داشته باشد.
  • قصد و توانایی راه اندازی کسب و کاری را داشته باشد که سبب خود اشتغالی می شود.
  • در زمینه زندگی فرهنگی، هنری یا ورزشی در کانادا همکاری قابل توجهی انجام دهد.

جهت دریافت نشان قبولی، امتیازات کافی را در عوامل موثر برای گزینش بدست آورد. عوامل موثر در گزینش شامل امتیازاتی می شوند که برای موارد زیر داده می شود:

  • تحصیلات
  • مهارت در زبان های رسمی کانادا (انگلیسی و فرانسوی)
  • سابقه کاری
  • سن
  • عوامل سازگاری (مانند توانایی دریافت آموزش مجدد در زمینه ای دیگر)
حتما بخوانید
اگر  می خواهید با شرایط تحصیل در کانادا آشنا شوید بر روی دکمه زیر کلیک کنید
تحصیل در کانادا

حق الوکاله هزینه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

موسسه حقوقی مهاجرت اپلو برای دریافت خدمات مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی مبلغ ۱۲ هزار دلار کانادا به اقساط ، از متقاضیان دریافت می کند .

حتما بخوانید

برای اطلاعات بیشتر در زمینه محاسبه هزینه مهاجرت به کانادا از روش های مختلف بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.

هزینه مهاجرت به کانادا

بهترین وکیل مهاجرت به کانادا در کنار شما است  تا تقاضای شما را برای اداره مهاجرت کانادا ساده تر کند. ما می توانیم شما را در فرایند تقاضا راهنمایی کرده و با مطمئن شدن از ارائه مدارک و اطلاعات درست به مراجع مهاجرتی کانادا در زمان و هزینه شما صرف جویی کنیم.

ما موارد لازم برای موفقیت در این برنامه را می دانیم و به همین دلیل جهت اطمینان از بدست آمدن بهترین نتیجه تقاضای شما را در بهترین روش ممکن ارائه می دهیم.

دکتر مرجان آتشی گلستان بهترین وکیل مهاجرت به کانادا در تورنتو

موسسه حقوقی اپلو

۱+

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما حداکثر تا بزودی اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۸ مرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من برای ویزای خود اشتغالی هنرمندی میخوام اقدام کنم برای شروع باید چه کار کنم ؟ هزینه ویزای خود اشتغالی و میشه بفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۸ مرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      كي از شروط اقدام از اين طريق، اثبات فعاليت هاي شما در زمينه مورد نظر و كسب درامد شما از اين طريق است. بهتر است كه با دفتر تهران تماس گرفته و يا در وبسايت فرم ارزيابي را بر كنيد.
      هزينه اخذ اقامت از اين طريق، ١٢ هزار دلار كانادا، است.

  • تصویر کاربر حمیدرضا سه شنبه ۸ مرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام...من با دفتر شما تماس داشتم قبلا و الان سوالی دارم...طبق مطالب نوشته شده در سایت شما زمانی که ما اقامت از طریق خوداشتغالی گرفتیم هر نفر باید معادل ۱۲۰۰۰ دلار کانادا ماهیانه توی حسابش باشه که دولت کانادا بدونه نیازی به کمک نداره...خب این برای ما که سه نفر یک میشه چیزی حدود ۲۱۶۰۰۰ دلار کانادا و این مبلغ خب خیلی زیاده برای کسی که میخواد مهاجرت کنه....سوال من اینه که وقتی ما اقامت از طریق خوداشتغالی میگیریم زمان ورود به کانادا باید اینقدر پول به همرا داشته باشیم؟ و اگه این مبلغ رو نداشته باشیم اقامتمون باطل میشه؟لطفا این مورد رو توضیح بدین...بسیار ممنون و سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۸ مرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      از لحاظ اثبات تمكن مالي واقعا رقم مشخصي وجود ندارد ولي شما بايد نشان دهيد كه قادر به تامين هزينه زندگي خود و خانواده به مدت ٦ ماه، هستيد تا دولت كانادا مطمئن شود كه شما از پس هزينه هاي خود بر مياييد.
      و مبلغ ١٢ هزار دلار، مربوط به هزينه اخذ اقامت مي باشد

  • تصویر کاربر مهسا شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام. من ۲۹ سالمه و ارشد معماری دارم. الان بیشتر از ۳ ساله به همراه همسرم شرکت طراحی و نظارت معماری داریم که من کار طراحی نما و طراحی داخلی پرو‌ژه هارو انجام میدم. میخوام بدونم از طریق خوداشتغالی میتونیم اقدام کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 1 ماه پیش)

      بله رشته معماري و دكوراسيون داخلي جزو رشته هاي برنامه خوداشتغالي براي اخذ اقامت كانادا مي باشد.

  • تصویر کاربر سرور سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    فعاليت هاي هنري حتما بايد در سطح جهاني باشد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 1 ماه پیش)

      حتما ضروري نيست. ولي به صورت كلي براي روش خوداشتغالي از دو طريق مي توان اقدام كرد كه يا فرد متقاضي بايد فعاليتي در سطح جهاني داشته باشد ويا سابقه كار و امرار معاش در داخل كشور خودش را داشته باشد.

  • تصویر کاربر tt شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام ، وقت بخير ، من كارشناسي ارشد كامپيوتر رو دارم و ٦ سال سابقه كار
    مربي گري درجه ٣ بين المللي ورزش رزمي نيو كونگ فو دارم از سال ٨٧، و اموزش ميدم چندين ساله ، اما خب در ايران به اين شكل بيمه نميكنند ، ولي از هيئت كونگ فو استان نامه مي دهند
    ميخواستم ببينم از طريق خود اشتغالي ورزشي ميتونم اقدام كنم ؟
    و اينكه اين پروسه چند سال طول ميكشه چون شنيدم برنامه طولاني هست
    در ضمن من در حال خوندن زبان انگليسي هستم
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 1 ماه پیش)

      فعاليت شما در زمينه ورزشي در جهت اخذ گرفتن اقامت كانادا از طريق خود اشتغالي ، مورد تاييد است و شما مي توانيد از اين طريق اقدام كنيد . روند انجام حدودا ٢سال زمان ميبرد . داشتن مدرك زبان مي تواند به امتياز پرونده شما كمك كند .

  • تصویر کاربر Nima شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    یک مهاجر افغان که در ایران زندگی مبکند
    در ایران به دنیا آمده
    دارای کارشناسی زبان انگلیسی
    مدرس زبان با سابقه کار
    مجرد ۳۰ ساله
    امکان اقدام برای رفتن هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 1 ماه پیش)

      براي اخذ اقامت كانادا تفاوتي بين داشتن تابعيت ايراني و يا افغاني وجود ندارد. بهتر است كه شما فرم ارزيابي مهاجرت رو پر كنيد تا مشاورين با بررسي شرايط روش مناسب براي مهاجرت شما رو اعلام كنند.

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام. من ٣٥ سال دارم و ساكن ايتاليا هستم. ليسانس حقوق دارم اما از ٢٥ سالگي با توجه به اينكه دوره نقاشي شخصي گذروندم، يك گالري شخصي داشتم و اموزش ميدادم. الانم كه ايتاليا هستم به صورت خصوصي تدريس ميكنم و در ٢ تا نمايشگاه هم شركت كردم. مي خواستم بدونم با توجه به اينكه رشتم مرتبط نيست اما فعاليتم نزديك به ١٠ سال هست واجد شرايط هستم و براي اثباتش چكار بايد انجام بدم؟ و اينكه ايا اگر امتياز لازم رو بدون امتياز زبان كسب كنم ممكن رد بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 1 ماه پیش)

      فعاليت كاري شما جز مشاغلي است كه در زمينه خود اشتغالي براي كانادا مورد قبول است به شرطي كه اثبات كنيد كه حداقل ٢سال از اين طريق امرار معاش كرديد . در اين روش احتياج به مدرك زبان نداريد ولي داشتن مدرك ايلتس به امتياز پرونده شما كمك مي كند. مي توانيد با مراجعه به مطلب (مهاجرت به كانادا از طريق خود اشتغالي) اطلاعات لازم رو كسب كنيد و با پر كردن فرم ارزيابي مهاجرت ، از مشاوره تلفني بهره مند شويد.

  • تصویر کاربر soheil یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام: من لیسانس سینما - واز سال 1384 در این زمینه فعالیت نموده یک مستند تلویزیونی 25 قسمتی بعنوان دستیار کارگردان حضور داشته که از سه شبکه ایران پخش شده- و عمده فعالیت من در زمینه ودینگ (عکس و فیلم عروسی ) بوده....... در ضمن من فارغ التحصیل هنرستان چهار ساله قدیم و فوق دیپلم مکانیک هم دارم . سن هم 42 سال میباشد. مجرای اقدام اینجانب از چه طریقی بابت مهاجرت میباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 1 ماه پیش)

      فعاليت كاري شما جز مشاغلي مي باشد كه در زمينه خود اشتغالي براي كانادا مورد قبول است به شرطي كه اثبات كنيد كه حداقل ٢سال از اين طريق امرار معاش كرديد . در اين روش احتياج به مدرك زبان نداريد ولي داشتن مدرك ايلتس به امتياز پرونده شما كمك مي كند. مي تونيد با مراجعه به مطلب (مهاجرت به كانادا از طريق خود اشتغالي) اطلاعات لازم رو كسب كنيد و با پر كردن فرم ارزيابي مهاجرت ، از مشاوره تلفني بهره مند شويد .

  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من بيش از ٥ سال است كه به صورت حرفه نويسنده هستم ، در حال حاضر ٣ اثر از تاليفاتم به صورت رسمي چاپ و منتشر شده است. لطفا در خصوص مدارك و شرايط لازم از طريق مهاجرت نويسندگان بنده را راهنمايي فرماييد. متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 3 ماه پیش)

      نویسندگی یکی از مشاغلی هست که می توان از طریق خوداشتغالی برای اقامت دائم کانادا اقدام کرد. فرد باید حداقل 2 سال از طریق نویسندگی امرار معاش کرده باشد. مدارک لازم هم انعقاد قرارداد ها با موسسات یا شرکت های مختلف هست. در این روش نیازی به مدرک IELTS نمی باشد.

  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    تحصیلات و شغل (به همراه سابقه بیمه) بنده در رشته کامپیوتر است. دارای یک حکم قهرمانی ورزشی( مقام سوم کشوری در رشته دوچرخه سواری) به تاریخ 1393 دارم. از سال 94 هم در کنار کار کارمندی ، شاگرد خصوصی دوچرخه سواری میگیرم.
    آیا من شرایط اقدام به عنوان ورزشکار-مربی را دارم؟
    36 سال -مجرد
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸( 3 ماه پیش)

      بله. به طور كلي ميتوانيد داشته باشيد. البته بايد مطمين شد كه شما چه مداركي را براي ارايه داريد. براي دقيقتر بررسي كردن شرايط شما لطفاً فرم ارزيابي موجود در سايت را پر كنيد تا مشاورين ما از طريق تلفن اطلاعات لازم را در اختيار شما قرار دهند.

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر
فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام