شرایط مهاجرت پرستار به کانادا

پرستار خانگی شخصی است که مراقبتی تمام وقت، مداوم و بدون نظارت را برای کودکان، سالمندان یا افراد دارای معلولیت در یک خانه شخصی ارائه می دهد. گرانترین شهر های کانادا با کمبود پرستار خانگی مواجه است و از پرستاران خانگی استقبال می کند. در نتیجه می توان یکی از روش های مهاجرت به کانادا را پرستارخانگی قرار داد.شما با دریافت ویزای مولتی کانادا به راحتی می توانید به کانادا مهاجرت کنید.

حتما بخوانید

اگر احساس می کنید شرایط استخدام پرستار در کانادا را ندارید می توانید از روش مهاجرت به کانادا از طریق کار استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق کار

کمبود پرستار خانگی در کانادا

در آغاز این قرن جدید، از آنجایی که درصد افراد سالمند کانادا نسبت به دیگر جمعیت های سنی با سرعت بیشتری افزایش یافته است، این کشور با پیری چشم گیر جامعه خود مواجه شده است. به همین جهت در اخذ انواع ویزای کانادا برای پرستاران سخت گیر نخواهد بود. در سال ۲۰۱۳ نزدیک به ۴.۶ میلیون کانادایی در سنین ۶۵ سال یا بالا تر بودند.

تخمین زده می شود که این عدد در ۲۵ سال آینده به ۲ برابر برسد. امروزه، وجود نیاز به نیروی کار در زمینه پرستاری منزل احساس می شود. همچنین، تعداد افراد کانادایی یا دارندگان اقامت دائم این کشور که حاضر به انتخاب شغل پرستار خانگی هستند محدود بوده و نمی توانند این موقعیت های شغلی را پر کنند.در پاسخ به این نیاز برنامه پرستار خانگی ایجاد شد تا ورود پرستاران خانگی خارجی از طریق ویزای کار کانادا  آسان تر شود.

معیار های لازم برای پرستاران خانگی چیست؟

برای واجد شرایط شدن جهت اقدام از طریق برنامه پرستاران خانگی، متقاضیان باید موارد زیر را داشته باشند:

تحصیلات

متقاضیان برنامه پرستاران خانگی در کانادا باید مدرکی معادل آموزش متوسطه کانادا (دیپلم) را داشته باشند که برابر با ۷۲ واحد از تحصیلات آموزش پسا متوسطه می باشد.

مهارت و تجربه

متقاضیان برنامه پرستاران خانگی که تمایل به کار به عنوان یک پرستار خانگی را دارند باید حداقل های مهارتی و فنی زیر را داشته باشند:
متقاضیان باید دوره ای حرفه ای را در مراکز مهارتی تایید شده توسط مراجع آموزشی محلی گذرانده باشند. این دوره خود نیز باید با موقعیت شغلی مورد نیاز مرتبط بوده و موارد مورد نیاز برای پرستاران خانگی کانادا را در بر گیرد.
متقاضیان باید تجربه ای حداقل ۶ ماهه در یک محیط سازمانی داشته باشند. از جمله این محیط ها می توان به مهد کودک، بیمارستان، خانه سالمندان و… اشاره کرد.
متقاضیان باید حداقل ۶ ماه به صورت تمام وقت (به طور متوسط ۲۵ تا ۳۰ ساعت در هفته) در یک هنرستان در زمینه های آموزش پیش دبستانی، مراقبت از سالمندان و پرستاری کودکان یا سالمندان مهارت کسب نموده باشند.

تجربه کاری

متقاضی باید تجربه کاری تمام وقت به مدت حداقل یک سال یا بیشتر داشته و استخدام او همراه با دریافت حقوق باشد. این استخدام باید شامل حداقل ۶ ماه استخدام توسط یک کارفرما بوده و تجربه کاری او باید ظرف ۳ سال قبل از روز ثبت تقاضای متقاضی برای دریافت اجازه کار بدست آمده باشد.

زبان

متقاضی باید قادر به صحبت کردن، خواندن و درک زبان انگلیسی یا فرانسوی باشد. این سطح دانش باید به اندازه ای باشد که فرد بتواند در محیط خانه همانند محیط خارج از آن به صورت مستقل عمل کند.

برای مهاجرت از طریق پرستار خانگی در کانادا حتما با بهترین وکیل مهاجرت به کانادا مشورت کنید تا با تغییرات  قوانین و نحوه امتیاز دهی این سیستم مهاجرتی آشنا شوید.

مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی

حتما بخوانید

چگونه به کانادا مهاجرت کنیم؟ بهترین روش مهاجرت به کانادا چیست؟ برای  آشنایی با ۸ روش تضمینی مهاجرت به کانادا بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

مهاجرت به کانادا

پرستارخانگی در کانادا چه مسئولیت هایی دارد؟

مسئولیت های پرستار خانگی می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • آشپزی و انجام کار های سبک خانه داری
  • شستن لباس ها و تعویض پوشش های تخت
  • خرید کردن و انجام کار های روزمره
  • همیاری به افراد و کمک به آن ها در انجام تمرینات محدوده حرکتی
  • کمک به افراد در حمام کردن، تعویض لباس و موارد آراستگی ظاهری
  • رساندن افراد به ملاقات های پزشک، سوپر مارکت ها، دارو خانه ها و بازگرداندن آن ها
  • همیاری در راه رفتن و جا به جا شدن از تخت تا ویلچر
  • گزارش وضعیت فرد به خانواده
  • یادآوری وعده های مصرف دارو

اگر شرایط دریافت ویزای مهاجرت به کانادا از طریق پرستاری را ندارید ، ویزای اقامت موقت کانادا را می توانید امتحان کنید. برای دریافت اطلاعات جهت هزینه های دریافت ویزای اقامت موقت بر روی دکمه زیر کلیک کنید

ویزای اقامت موقت (TRV)

در صورتی که فرد مایل به داشتن تجربه کاری در کانادا، ارتقا مهارت های خود را تا سطح استاندارد های کانادا و زندگی در این کشور برساند، از شرکت او در این برنامه استقبال می شود.
در صورتی که یک زمینه تحصیلی در پزشکی یا مراقبت از سلامت (طبق موارد ذکر شده در بالا) دارید، شما همان مراقبت دهنده ای هستید که کانادا نیاز دارد. علاوه بر این موارد، پس از تکمیل دو سال سابقه کاری در کانادا امکان تقاضا جهت دریافت اقامت دائم نیز وجود دارد. از طریق این برنامه فرد حداقل برای یک سال به عنوان فردی از خانواده کانادایی پذیرفته شده و حقوق یک مراقبت دهنده را دریافت خواهد کرد.
خانواده میزبان که کارفرمای فرد به شمار می روند، هزینه ای را معادل و نه کمتر از حداقل دستمزد تعیین شده در آن ایالت به فرد مراقبت دهنده پرداخت می کنند.

 حقوق پرستار خانگی در کانادا

کسورات اصلی از هزینه دریافتی ارائه دهنده به شرح زیر می باشند:
مسکن و خوراک (مقدار این موارد در قرارداد فرد مشخص خواهد شد)
مالیات بر درآمد
بیمه کارکنان
طرح حقوق بازنشستگی

شرایط استخدام پرستار خانگی در کانادا

متقاضی باید ۳ مرجع غیر خانوادگی را ارائه دهد.
متقاضی باید جهت تعیین واجد شرایط بودن یک مصاحبه را بگذراند.
متقاضی باید مایل به پیروی از قوانین موجود در خانه خانواده میزبان بوده و با افراد خانواده، فرزندان و دارایی های آن ها با دقت و احترام رفتار کند.
متقاضی باید به سپری کردن یک سال تمام متعهد شود. فرد باید جهت اطمینان دادن از تعهد خود به برنامه، مبلغی را به عنوان حسن نیت سپرده بگذارد.
متقاضی باید سیگاری نبوده و اظهارنامه ای را در این جهت امضا کند.
متقاضی باید به ارائه خدمات مرتبط با مراقبت از کودک و سالمند و همچنین کار های سبک خانگی به مدت حداقل ۳۵ ساعت در هفته تعهد دهد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا از طریق پرستار خانگی در کانادا

برای کسب ویزای مخصوص پرستاران درون خانه و اقامت کانادا باید نیازمندی هایی که در زیر لیست کرده ایم را فراهم کنید:

اگر به دنبال اطلاعاتی در مورد هزینه های اخذ ویزای کانادا هستید بر روی دکمه زیر کلیک کنید

هزینه اخذ ویزای کانادا

  •  قراردادی که از سمت کشور کانادا دریافت می شود را باید خودتان و همچنین استخدام کننده های آینده امضا کنید.
  • اتمام موفقیت آمیز تحصیلات راهنمایی و دبیرستان کشور کانادا
  •  باید حداقل شش ماه دوره تمرینی را گذرانده باشید و یا تجربه کار یک سال تمام وقت را به عنوان یک پرستار و یا شغلی مرتبط در کانادا داشته باشید.
  • شما همچنین باید از یک رئیس یا شرکتی که قبلا در آن کار می کردید یک معرفی نامه داشته باشید.
  • داشتن مجوز کار قبل از ورود به کانادا
فرم LMO یا همان آنالیز و بررسی بازار کار

برای استخدام شدن، فردی که قصد استخدام کردن شما را دارد باید نامه پیشنهادی سازمان کار را از HRSDC یا SC دریافت کند که نشان می دهد در حال حاضر به اندازه کافی مقیم دائم برای پر کردن این جایگاه شغلی در کانادا حضور ندارد. او همچنین باید یک فرم Labour market opinion را از سازمان HRSDC یا SC دریافت کند. شما در حین تقاضا برای مجوز کار باید یک کپی از این فرم همراه داشته باشید.

دکتر مرجان آتشی گلستان بهترین وکیل مهاجرت به کانادا در تهران

موسسه حقوقی اپلو

۰

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما حداکثر تا بزودی اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر فرشاد سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید....من تخصص ام جوشکاری هستش آیا میشه واسه کانادا اقدامی کردش یا نه ؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 2 روز پیش)
      سلام، براي ورود به كانادا از طريق تخصص علاوه بر سابقه كاري بايد شرايط ديگري را هم داشته باشيد. مي توانيد فرم ارزيابي را تكميل كنيد تا شرايط شما توسط كارشناسان بررسي شود و به شما اطلاع داده شود.
       
       
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام شما گفتید برای کسانی ک تابعیت ایران رو دارند مشکله میشه بگید چ مشکلی هست؟
    یه چیز دیگه من شنیدم قراره نوامبر 2019 یه برنامه جدید برای پرستار خانگی بیاد ک جایگزین قبلی میشه ولی بهتره.
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)

      با توجه به مشكلات در اخذ ويزا از طريق اين برنامه، توصيه مي كنيم از اين روش اقدام نكنيد.

  • تصویر کاربر مهسا یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من با مدرک فوق دیپلم میخام یک دوره 3 ماهه پرستار خانگی بگذرونم و بعد چند ماهی مشغول به کار بشم میتونم با این مدرک که میگیرم برای ویزای کاری کانادا اقدام کنم و همسرم هم اونجا کار کنه و پسر 11 سالم رایگان درس بخونه لطفا جواب بدید تا زودتر اقدام کنم
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      از طريق برنامه پرستار خانگي مي توانيد اقدام كنيد ولي در حال حاضر بعلت دشواريهايي اين برنامه براي صدور ويزا اين روش توصيه نمي شود.
       
       
  • تصویر کاربر آری یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    اگر از طرف یک کارفرما جاب افر برای نگهداری کودک داشته باشم. سابقه کار ۲ ساله در مهد بدون بیمه داشته باشم و حدود ۲۰۰ ساعت گواهینامه کودک یاری. با سطح زبان متوسط، عدم سو پیشینه و سلامت جسمی کامل امکانش هست بتونم ویزای کاری یکساله بگیرم؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      از طريق اخذ ويزاي كاري مي توانيد اقدام كنيد.
       
       
  • تصویر کاربر زهره سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام یکی از دوستان من ۳ سال است به کانادا مهاجرت کرده از طریق کبک الان این خانوم باردار است ایا میتواند وقتی زایمان کرد برای من ویزای کار برای نوزادش پرستار خانگی بگیرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)

      داشتن صرفا جاب افر از كانادا تضمين ورود شما به كانادا نيست، و در حال حاضر اقدام از اين طريق مقداري مشكل است.

  • تصویر کاربر پوریا یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام ،دارای معلولیت جسمانی هستم و میخوام به کانادا بصورت تحصیلی مهاجرت کنم،باید اونجا یه پرستار بگیرم با حداقل هزینه ،اما نمیرونم هزینه ماهیانه یک پرستارخونگی اونجا چند هست،ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش)

      هزينه پرستار بستگي به شرايط شما هم دارد. ولي حدودا بين ٢تا٣هزار دلار كانادا در ماه است.

  • تصویر کاربر سارا86 یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 5 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و احترام
    در جواب سوال یک کاربر فرمودید در حال حاضر اخذ ویزای پرستار خانگی مشکله. میشه لطفا دلیلش را بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 5 ماه پیش)

      اخذ ویزای پرستار خانگی براي افرادي كه تابعيت ايران رو دارند با مشكلاتي همراه است كه توصيه نميشود.

  • تصویر کاربر پری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام پرستار خانگی در کانادا شرایط سنی داره?
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 6 ماه پیش)

      در حال حاضر متاسفانه امكان گرفتن نتيجه مثبت از طريق پرستار خانگي در کانادا كم هست. با اين حال براي اخذ اطلاعات بيشتر مقاله اي كه در اين رابطه در وبسايت گذاشته شده را مطالعه كنيد.

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر
فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام