اقامت کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج در سال 2019

آیا با قوانین مهاجرت به کانادا آشنا هستید؟ آیا با قوانین مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج آشنایی دارید؟پس ازدریافت ویزای ازدواج کانادا، شما نیز ملیت کانادایی خواهید داشت یکی از حقوق اصلی و مهمی که تمامی شهروندان کانادایی می توانند از آن استفاده کنند این است که حق این را دارند که اعضای نزدیک از خانواده خود را نیز تبدیل به یک شهروند این کشور کنند. حتی همسر ها!

با این حال حق شهروندی به صورت خودکار پس از ازدواج با یک فرد کانادایی به وی منتقل نمی شود. بلکه این اتفاق در یک پروسه رقم می خورد که آغاز آن با مهاجرت، اقامت دائم و در نهایت حق شهروندی خواهد بود.

شرایط اسپانسر کیس ازدواج در کانادا 

  • بالای ۱۸ سال باشد.
  • حتما باید شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد.

شرایط ازدواج با تبعه کانادا

یکی از روش های مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج است ، بدون شک اولین مرحله برای شروع این پروسه ازدواج کردن است و بدون این امر نمی توان از حق مذکور استفاده نمود. این نکته بسیار مهم است که ازدواج شما به نوعی شناخته شده و رسمی باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج


شرایط رسمیت یافتن عقد برای اخذ ویزای ازدواج کانادا

در روش مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج به رسمیت شناخته شدن ازدواج  یکی از شروط اصلی  است.شناخته شده و رسمی بودن یک پیوند ازدواج از چند راه مختلف میسر می شود. در حالت عمومی وقتی که یک زوج با هم ازدواج می کنند، یک گواهی ازدواج دریافت خواهند کرد که مدرکی برای رابطه جدید آن هاست.

گاهی اوقات ممکن است دو نفر به دلیل این که برای مدت بسیار طولانی با هم زندگی کرده اند به عنوان یک زوج شناخته شوند. به این نوع ازدواج، قانون مشترک نیز می گویند که قواعد و قوانین آن در هر جا متغیر است.
در حین پروسه به دست آوردن شهروندی کانادایی برای همسر، سازمان شهروندی و مهاجرت کانادا یا همان CIC از شما می خواهد تا تایید کنید که ازدواج مورد نظر واقعی است.

حتما بخوانید
آیا می دانید هزینه مهاجرت به کانادا چقدر است؟ آیا می دانید برای مهاجرت به کانادا چقدر پول لازم است؟

هزینه مهاجرت به کانادا


روش های اثبات زوجیت در کانادا

زوج ها می توانند حقیقی بودن پیوند و ازدواج خود را از راه های مختلفی به اثبات برسانند که از جمله آن ها می توان به داشتن فرزند با هم، زندگی کردن در کنار هم، بودجه و پس انداز مشترک و هر راه دیگری که در هر رابطه طبیعی است نشان دهند. دلیل این که سازمان شهروندی و مهاجرت کانادا به این موارد با دقت رسیدگی می کند این است که مطمئن شود ازدواج شما فقط برای سو استفاده از قانون سیستم مهاجرتی کشور کانادا نباشد.


کارت های اقامت دائم در کانادا

کارت های اقامت دائم کانادا ( کارت های PR) اسنادی هستند که داشتن اقامت همیشگی افراد را به اثبات می رسانند. با این حال اگر یک کارت اقامت دائم از تاریخ انقضای خود بگذرد، حالت مقیم بودن دائم فرد در کشور کانادا از بین نخواهد رفت.
راه های خاصی وجود دارد که به خاطر آن ها فردی ممکن است حق اقامت دائم خود در کشور کانادا را از دست بدهد. از قبیل این موارد می توان به حضور طولانی مدت خارج از کشور کانادا و ارتکاب جرمی که اقامت دائم را به خطر می اندازد اشاره کرد.


اقامت کانادا از طریق ازدواج صوری

ازدواج صوری به این معناست که دختری به خواستگار کانادایی خود که مقیم دائم کاناداست جواب مثبت بدهد تنها به این دلیل که می خواهد به کانادا مهاجرت کند و خودش به تنهایی نمی تواند ویزای کار کانادا را دریافت کند.ممکن است ازدواج صوری در یک صورت دیگر هم رخ دهد پسری در ایران که دوست دارد به کانادا مهاجرت کند و خودش به تنهایی نمی تواند از طریق ویزای تحصیلی کانادا مهاجرت کند ، به دنبال کیس ازدواج در کانادا است و با پرداخت مبلغی همراه با ازدواج می خواهد اقامت دائم کانادا را دریافت کند.

بهتر است بدانید مهاجرت به کانادا اصلا کار آسانی نیست بلکه اداره مهاجرت کانادا بسیار در این روش سخت گیر است و اگر به موردی شک کند و به این نتیجه برسد این ازدواج صوری است شما را دیپورت می کند.

ما از شما خواهشمندیم گول افراد شیاد و سودجو را نخورید و از طرق دیگر برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید. بسیاری از افرادی که جهت مشاوره به بنده رجوع کرده اند بخشی از مال و اموال خود را به دلیل اعتماد به این افراد سودجو از دست داده اند.


مراحل مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

پس از این که زوج ها با هم ازدواج کردند، همسری که یک شهروند اصلی کانادایی به حساب می آید برای گرفتن تکلف و حمایت همسرش که یک مهاجر است باید اقدام کند. همسر مهاجر سپس برای گرفتن ویزای مهاجرتی به کانادا اقدام خواهد کرد. این کار را می توان به کمک موسسات و مشاوران خارجی کانادا در کشور های مختلف انجام داد.

در صورتی که فرد در داخل کشور کانادا باشد می تواند برای تقاضای ویزای مهاجرت خود مستقیما به سازمان شهروندی و اقامت کانادا (CIC) مراجعه نماید.
اقامت دائم یک قدم بسیار مهم در این پروسه به شمار می رود و قبل از رسیدن به مرحله کسب شهروندی کانادا باید حتما به صورت کامل انجام شود.

اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید و نمی توانید از طریق ازدواج برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید ما به شما بر اساس نوع تخصص و میزان تحصیلات و سرمایه مورد نظر روش های زیر را پیشنهاد می کنیم.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

مهاجرت به کانادا از طریق کار


سوپر ویزای کانادایی برای والدین

برنامه صدور ویزای کانادا  از طریق اسپانسرشیپ، یکی از نشانه های احترام کانادا به کانون خانواده و اهمیت آن برای مردم این کشور است. این برنامه به همسر و فرزندان شخصی که شهروند کانادا است و یا اقامت دائم کانادا را دارد، اجازه می دهد که ویزای دائم کانادا را دریافت کند. این ویزا می تواند تا ۱۰ سال معتبر باقی بماند.

همچنین شما می توانید حامی مالی والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود شوید تا تحت برنامه اسپانسری خانواده در کانادا بتوانند به صورت دائم در این کشور بمانند. این ویزا را سوپرویزای کانادا برای والدین می نامند.

مدارک لازم برای سوپر ویزای کانادا

  • پاسپورت معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • فرم درخواست برای ویزای اقامت موقت IMM 5257
  • فرم اطلاعات خانوادگی IMM 5645
  • چک لیست مدارک IMM 5484
  • دو قطعه عکس
  • مدارک اثبات رابطه والدین و فرزند : شناسنامه، گواهی تولد، گواهی غسل تعمید، گواهی فرزندخواندگی رسمی یا دیگر مدارک رسمی که شما را به عنوان والدین رسمی فرد شناسایی کند..
  • کپی پاسپورت فرد اسپانسر
  • کپی اقامت دائم / ویزا فرد اسپانسر
  • گواهی لازم بر اشتغال فرد اسپانسر
  • مئارک و شواهد بر تمکن مالی کافی برای اسپانسر شدن
  • دعوت نامه از فرزند یا نوه شما، با بخشی مبتنی بر این که هزینه های اقامت شما در کانادا را بر عهده خواهد گرفت.
  • مدارکی دال بر اینکه افراد متقاضی دارای  حداقل یک سال بیمه پزشکی معتبر از یک کمپانی بیمه کانادایی با حداقل پوشش ۱۰۰۰۰۰ دلار هستند.
  • ممکن است سفارت مدارک بیشتری نیز از شما درخواست کند که به شما ابلاغ خواهد شد.

مواردی که در دعوت نامه اسپانسر باید درج شود

  • نام کامل
  • اطلاعات پاسپورت
  • اطلاعات ویزا
  • تاریخ تولد
  • اطلاعات شغلی فرد اسپانسر به همراه مشخصات فردی
  • مدت زمان سکونت فرد درخواست دهنده
  • اشاره دقیق به نام، تاریخ تولد و نسبت خانوادگی فردی که دعوت می شود.
  • تعداد افراد خانوار
  • دست نوشته امضا شده فرد مبتنی بر تقبل هزینه های اقامت فرد مدعو در طی زمان اقامت وی در کانادا
  • مدارک و شواهد لازم برای اثبات تمکن مالی کافی برای این کار
  • مدارک درآمد مساوی یا بیشتر از میزان ذکر شده در قانون low-income cut-off : LICO

جدول در آمد لازم برای تعداد افراد مختلف خانوار

جمعیت خانوار دعوت شدهحداقل درآمد لازم در سال
۱ نفر ( فرزند یا نوه)$۲۲,۶۳۷
۲ نفر$۲۸,۱۸۲
۳ نفر$۳۴,۶۴۶
۴ نفر$۴۲,۰۶۵
۵ نفر$۴۷,۷۱۰
۶ نفر$۵۳,۸۰۸
۷ نفر$۵۹,۹۰۷
به ازای هر نفر بیش از ۷ ، این مبلغ اضافه شود.$۶,۰۹۹

 

هزینه سوپر ویزای کانادا

هزینه مربوطههزینه به دلار کانادا
حمایت مالی پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادر بزرگ۱۰۴۰ شامل هزینه حمایت مالی ۷۵ دلار و هزینه رسیدگی ۴۷۵ دلار و حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار
حمایت مالی پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادر بزرگ (بدون هزینه حق اقامت دائمی)۵۵۰ ( شامل هزینه اسپانسرینگ ۷۵ دلار و هزینه رسیدگی پرونده ۴۷۵ دلار)
حمایت مالی شامل همسر یا شریک حقوقی والدین شما یا پدربزرگ و مادربزرگتان۱۰۴۰ ( شامل هزینه رسیدگی به پرونده ۵۵۰ دلار و هزینه حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
اسپانسرینگ شامل همسر یا شریک حقوقی والدین شما یا پدربزرگ و مادربزرگتان (بدون هزینه حق اقامت دائم)۵۵۰
حمایت مالی شامل کودک وابسته والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ – به ازای هر فرزند۱۵۰

شرایط اخذ شهروندی کانادا

پس از این که یک همسر توانست گواهی اقامت دائم در کانادا را به دست آورد، برای به دست آوردن شهروندی در این کشور باید برخی از نیاز های مربوط به آن را نیز تکمیل کند تا بتواند پروسه را به اتمام برساند.

• یک همسر نمی تواند اقامت دائم خود را در حالی که تحت بازجویی برای یک جرم، کلاهبرداری یا هر چیز دیگری است به دست آورد.
• همسران مهاجر باید حتما طی چهار سال گذشته حداقل سه سال در کشور کانادا بوده باشند. این به معنای آن است که در طی چهار سال گذشته باید حداقل هزار و ۹۵ روز در کشور کانادا حضور داشته باشند.
• همسر ها باید حتما در یکی از دو زبان انگلیسی و یا فرانسوی تسلط کافی و مناسب داشته باشند ( این دو زبان رسمی کشور کانادا به حساب می آیند).
• آن ها همچنین باید با تاریخچه، فرهنگ و دولت کشور کانادا آشنایی داشته باشند.
در حین پروسه گرفتن شهروندی برای همسران مهاجر یک آزمون برگزار می شود که در آن هم تسلط زبانی فرد و هم دانش او از کشور کانادا و تاریخچه و فرهنگ و دولت آن مورد ارزیابی قرار می گیرد.

✅ حقوق شهروند کانادایی

این پروسه ممکن است تا به اتمام رسیدن خود تا چند سال به طول انجامد، اما مزایای آن واقعا ارزشش را دارند. با داشتن حق شهروندی در کشور کانادا شما می توانید حق و حقوق قابل توجهی را به دست آورید. از جمله این موارد می توان به حقوق شهروندی زیر اشاره داشت:

• حق رای دادن
• کمک به دیگر اعضای خانواده و فامیل برای مهاجرت کردن
• این که دیگر هرگز از کانادا دیپورت نخواهید شد
• یک پاسپورت کانادایی به همراه خواهید داشت.

دکتر مرجان آتشی گلستان بهترین وکیل مهاجرت به کانادا در تورنتو

موسسه حقوقی اپلو

۰

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما حداکثر تا بزودی اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ali شنبه ۴ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام بنده در ایران یکبار ازدواج کردم باز هم می توانم در کانادا ازدواج مجدد داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۴ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      در صورتيكه در حال حاضر متاهل نباشيد، بله.

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام
    وقتتون بخیر
    خدمتتون عارضم یکی از دوستان من بعنوان مترجم از ایران اقدام کردن و بعنوان کارآفرین اقامت دائم کانادا را از ایران دریافت کردند، ایشون میتونند تا دو نفر رو بهمراه خودشون ببرن، حال من که دوست پسر ایشون هستم امکان اینکه با ایشون برم وجود داره؟ و آیا مشکلی در این زنینه بوجود نمیاد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)

      بايد شرايط شما بصورت تخصصي بررسي شود لطفا فرم ارزيابي را تكميل كنيد.

  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    حداکثر سن مرد برای تقاضای ازدواج با خانم مقیم کانادا (citizenship)چقدر است؟ آیا اگر مرد بالای 60 سال باشد منعی از نظر قوانین cic ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)

      حق شماست كه در هر سني ازدواج كنيد ولي نبايد براي افسر شكي در غير واقعي بودن ازدواج و صرفا براي گرفتن اقامت كانادا، ايجاد كند.

  • تصویر کاربر یگانه یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر. نامزد من ویزای مولتی کانادا داره و میخاد مجددا برگرده کانادا و این سری واسه پناهندگی اقدام کنن. من میخاستم بدونم چطور منم میتونم همراهشان برم و چند ماهی بمونم چون شانس ویزای مولتی ندارم و چون دفاع پایان نامه دارم نمیتونم مث ایشان درخواست پناهندگی بدم چون باید برگردم سال دیگه‌ برای دفاع از تز. اگه من با ایشون که درخواست پناهندگی دادن ازدواج کنم دیگه نمیتونم برگردم ایران تا ۵ سال؟؟ و اصلا از چه طریق و چه نوع ویزایی میتونم برم چندماهی تو کانادا بمونم؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 2 ماه پیش)
      بعد از اخذ مدرك فوق ليسانس با ويزاي توريستي مي توانيد اقدام كنيد و يا از طريق ادامه تحصيل در كانادا وارد كانادا شويد.
       
       
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    درود آیا داشتن خواهر دارای کانادا حقی را از طرف انها برای گرفتن اقامت کانادا برای من ایجاد می‌کند؟ مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش)

      حقي را خير ولي داشتن خويشاوند نزديك مي تواند باعث كسب امتياز براي پرونده مهاجرتي شما باشد.

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر
فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام