مهاجرت به کانادا از طریق کار 2019

کانادا دومین کشور پهناور دنیاست، ولی تراکم جمعیتی پایین و اقتصاد رو به رشد آن موجب ایجاد فرصت های شغلی بیشتر از نیروی کار داخلی آن شده است. به همین دلیل مهاجرت به کانادا از طریق کار، امروزه یکی از بهترین موقعیت ها برای مهاجران را ایجاد کرده است.


دولت کانادا برای مهاجرت به کانادا از طریق کار سر فصل ها و برنامه های مختلفی را طراحی و اجرایی کرده که در مطلب پیشرو ما سعی میکنیم تمامی این برنامه ها را به دقت برای شما عزیزان پوشش دهیم.

پیش از تصمیم به مهاجرت به کانادا شما باید بدانید که کدام شیوه مهاجرت برای شما بهتر است، چه مدارکی برای مهاجرت کاری نیاز دارید و هزینه های شما در پروسه مهاجرت به کانادا چقدر است؟

روش های مهاجرت به کانادا از طریق کار

به طور کلی شما در برنامه های زیر می توانید در کانادا شاغل شوید و در موسسات و کمپانی های کانادا استخدام شوید.

ویزای کار موقت کانادا

ویزای کار موقت کانادا تحت برنامه نیروی کار خارجی Temporary Foreign Worker Program (که خود شامل ۴ دسته اصلی می شود).

اکسپرس انتری

اکسپرس انتری Express Entry (برای استخدام در کمپانی های کانادایی برای مهندسان و مدیران و به طور کلی افراد متخصص)

مهاجرت از طریق خود اشتغالی

این نوع مهاجرت برای افرادی که فعالیت های فرهنگی دارند بسیار مناسب است بسیاری از ورزشکاران و هنرمندان از طریق خود اشتغالی به کانادا مهاجرت می کنند.

مهاجرت از طریق کار آفرینی

یکی از روش های مهاجرت استانی می باشد که در این رووش فرد تعهد می دهد که با سرمایه خود کسب و کاری در یکی از استان های کانادا راه اندازی کند.

مهاجرت از طریق منتخبین منطقه ای pnp

مناسب کسانی که به سبب تجربه کاری، تحصیلات یا تخصص خود، امکان تاثیر مثبت در سیستم اقتصادی یک منطقه از کانادا را داشته باشند

مهاجرت کاری به ایالت کبک

( ایالت کبک قوانین جداگانه و متفاوتی نسبت به دولت فدرال برای پذیرش نیروی کار در غالب های مختلف دارد)


شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کار

برای واجد شرایط شدن جهت برنامه ویزای مهاجرت به کانادا از طریق کار ، تحت ورودی اکسپرس، شما طبق عوامل زیر ارزیابی خواهید شد:

  • مهارت شما در زبان انگلیسی و/یا فرانسوی (کانادا دو زبان رسمی دارد)
  • تحصیلات شما
  • مهارت کاری شما
  • سن شما
  • آیا این که پیشنهاد شغلی معتبری داشته باشید
  • سازگاری شما (این که چه مقدار خوب بتوانید در کانادا مستقر شوید)

شرایط دریافت ویزای کار کانادا

برای واجد شرایط بودن جهت ویزای مهاجرتی کانادا برای اقامت دائم به عنوان یک متقاضی کار برنامه مهاجرت کاری فدرال، شما باید:

    • دارای حداقل یک سال کامل تجربه کاری (یا معادل آن) بدون وقفه در ده سال گذشته در یک مهارت شغلی مورد نیاز کانادا  باشید.
    • بر اساس معیار های ارزیابی بازار کار استخدام شده باشید.
    • دو سال تحصیل در مقطع دکترا PhD در کانادا را تکمیل کرده باشید و یا از یک موسسه وابسته به کانادا مدرک اخذ کرده باشید.
    • مدرک زبان معتبر در یکی از زبان های انگلیسی و فرانسوی داشته باشید.

مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی


هزینه مهاجرت کاری به کانادا

این هزینه ها شامل هزینه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی یا مهاجرت بیزینسی به کبک و ویزای استارت آپ است. در ادامه جزئیات مربوط به این هزینه را با هم بررسی می کنیم:

انواع هزینه هاهزینه به دلار
هزینه اخذ ویزای کانادا از طریق کار و درخواست اقامت دائم۱۵۴۰

(شامل هزینه بررسی پرونده که ۱۰۵۰ دلار بوده به همراه هزینه حق اقامت دائم ۴۹۰ دلاری)

هزینه مربوط به تقاضای ویزا کانادا از طریق کار و  بدون درخواست اقامت دائم

 

۱۰۵۰
هزینه تقاضا ویزا برای همسر یا شریک حقوقی فرد و درخواست اقامت دائم۱۰۴۰ (شامل هزینه بررسی پرونده ۵۵۰ دلار به همراه حق اقامت دائمی ۴۹۰ دلار)
هزینه تقاضا ویزا برای همسر یا شریک حقوقی فرد بدون درخواست اقامت دائم۵۵۰
هزینه ثبت تقاضا ویزا  کودک تحت کفالت – به ازای هر فرزند۱۵۰

 


📌مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس انتری

امروزه یکی از محبوب ترین و کارآمد ترین شیوه های مهاجرت کاری به کانادا، مهاجرت به عنوان نیروی کار خبره یا همان مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس انتری می باشد. این برنامه برای نیرو های ماهر و با سابقه ای است که قصد مهاجرت به کانادا از طریق تخصص را دارند.

از آن جایی که برنامه مهاجرت کاری فدرال اکسپرس از ۱ ژانویه ۲۰۱۹ لغو خواهد شد، برنامه های مهاجرت کاری فدرال  و همچنین اکسپرس اینتری ملی، جایگزین آن شده و می تواند فرصت مناسبی برای اشتغال و اقامت شما باشد.

به عنوان بخشی از مزایای طرح ویزای اکسپرس اینتری Express Entry، این است که اگر درخواست ویزای کار شما مورد قبول بگیرد، می توانید برای اقامت دائم Permanent Residency هم درخواست خود را ارائه کنید.


قوانین مهاجرت کاری به کانادا از طریق اکسپرس انتری

ویزای کار کانادا  برای افرادی که دارای مدارک تحصیلی، مهارت یا تجربه ای مناسب برای پر کردن کمبود مهارتی کانادا داشته باشند، طراحی شده است.

متقاضیان ویزای مهاجرت به کانادا از طریق کار باید اثبات کنند که واجد حداقل شرایط ویزا هستند. این شامل داشتن تجربه ی کار در مدیریت، مهارت یا حرفه نیمه مهارتی و رعایت علامت گذاری در سیستم امتیاز بندی کانادا است.

موفقیت متقاضیان در کسب ویزای کاری کانادا می تواند اقامت دائمی کانادا را برای ایشان ارمغان  آورد، اقامت دائم کانادا، یعنی شما اجازه زندگی، رفت و آمد، تحصیل و کسب درآمد را با چند محدودیت کوچک، در این کشور خواهید داشت . ساکنان دائمی کانادا ممکن است همچنین واجد شرایط شهروندی کانادا شوند.


📌ویزای کار موقت کانادا

ویزای کار کانادا تحت برنامه کارگران خارجی موقت Temporary Foreign Worker Program : TFWP توسط اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا Immigration, Refugees and Citizenship Canada : IRCC صادر می گردد.

این برنامه به کارفرمایان کانادایی اجازه می دهد تا بتوانند از نیروی کار خارجی برای تامین کمبود های بازار کار بهره ببرند.

ویزای کاری کانادا شامل چه شغل هایی می شود؟

ویزای کار کانادا از طریق TWFP شامل چهار شاخه اصلی می شود :

  • نیروی کار خبره : یا همان اکسپرس انتری که در بخش قبل به آن پرداختیم.
  • کارگران ساده : کارگران با مهارت ها و تخصص های کمتر و ساده تر
  • برنامه جذب کشاورزان فصلی  : کانادا در فصل های مختلف برای اهداف زراعتی، کشاورزان فصلی جذب می کند.
  • برنامه پرستاران خانگی کانادا  : کانادا برای مراقبت از بیماران و سالمندان در خانه اقدام به جذب مددکاران و پرستاران مجرب می کند.

کارگران ساده Low-skilled workers

یکی از برنامه های پذیرش کارجویان در کانادا، جذب کارگران ساده و استفاده از آنها در صنایع و کسب و کارهای کشور است. تکنسین ها و استادکاران هدف اصلی در این برنامه مهاجرت کاری به کانادا هستند.

این مشاغل معمولا مشاغل سطح پایین بوده و معمولا اجازه برای این گونه کارها درکنار ویزای دیگر مانند تحصیل به دست می آید.

مهاجرت کاری به کانادا

📌 مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

برنامه افراد خود اشتغال کانادا کسانی را شامل می شود که سابقه ای مرتبط با فعالیت های ورزشی، فرهنگی و هنری دارند. متقاضیان باید قصد و توانایی ایجاد کسب و کاری را داشته باشند که حداقل برای خود آن ها اشتغال ایجاد کند. همچنین، متقاضیان باید همکاری قابل توجهی در فعالیت های فرهنگی ، هنری یا ورزشی داشته باشند.

فرد متقاضی خوداشتغالی باید از جدول امتیازات مهاجرت به کانادا  حداقل ۳۵ عدد از ۱۰۰ امتیاز را بدست آورد.


📌 مهاجرت به کانادا از کارآفرینی و استارت آپ

در این روش شخصی که قصد مهاجرت دارد باید بتواند کسب و کاری راه اندازی کند و هزینه راه اندازی این کسب و کار را خودش تامین کند.

در این برنامه شما باید بتوانید حداقل یک فرصت شغلی دیگر غیر از خود و خانواده خود ایجاد کنید، هدف اصلی این برنامه رشد دادن استارت آپ ها و بها دادن و خلق موقعیت برای ایده های نو و کسب و کار های نوین است. یکی از بهترین زمینه ها برای این نوع مهاجرت، ایجاد یک استارت آپ در حوزه IT است.

البته قوانین تسهیل کننده و طرح های حمایتی فراوانی می توانند از هزینه های شما برای شروع کسب وکار تان کمک قابل توجهی باشند. به همین دلیل امروزه کانادا را بهشت استارت آپ ها می نامند.

حتما بخوانید
اگر می خواهید با روش های سرمایه گذاری از طریق استارت آپ ها در کانادا آشنا شوید بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
سرمایه گذاری در کانادا

اقامت دائمی کانادا برای کارگران دارای تخصص

برای کارگران دارای مهارت و متخصصین آسان است که در کشور مورد انتخابشان اقامت دائمی بگیرند، زیرا تحصیلات و تجربه کاریشان به پیدا کردن کار به آن ها کمک خواهد کرد.

بسیاری از افراد هر ساله در کانادا بازنشسته میشوند، یعنی نیاز به نیروی انسانی ماهر هر روز درحال افزایش است. یک دنیای کاملا تازه منتظر کارگران دارای مهارت و متخصصین جویای کار در کانادا هستند.

کانادا سرزمین فرصت های بزرگ است. کشوری پهناور و سخاوتمند، که خانه ای برای افراد با فرهنگ های گوناگون از سراسر دنیا میباشد.

با گوناگونی فرهنگی و محیطی اش شناخته میشود، کانادا جایی است که قلب در آرامش است. کانادا دارای یکی از پویاترین اقتصادها در جهان بوده و بخش اشتغال آن دارای رونق زیادی است. این باعث میشود که این کشور یکی از مطلوب ترین مقصدها برای کارگران دارای مهارت و متخصصین باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق کار2018

کانادا در تلاش است که در یک دورنمای بلند مدت، از جوانان، کارآفرینان، تحصیل کرده ها و کارگران دارای مهارت و متخصصین ، در رشد و شکوفایی اقتصادی خود بهره بگیرد. این بهترین فرصت است که با وکیل مهاجرت به کانادا مشورت کنید و در مهاجرت کاری کانادا موفق شوید.

با توجه به اقتصاد دانش بنیان، کشور به دنبال افراد شاغل حرفه ای، کسی که بتواند با نیاز های بازار کار که متغیر است به سرعت خود را منطبق کند. ویزای مهارت کاری کانادا یک پاداش تغییر دهنده برای تمام کارگران ماهر و متخصصین است که به دنبال زندگی در کشوری پیشرفته هستند.

✅ چشم انداز کار در کانادا

اداره مهاجرت کانادا بارها اصطلاحات را معرفی میکند تا به راحت تر کردن فرآیند و شفاف سازی برای مردم کمک کند.

تمرکز به انتخاب کارگران دارای مهارت و متخصصان که دارای مهارت های انعطاف پذیر و قابل کنترل باشند تغییر یافته است، زیرا این ها برای موفقیت در اقتصاد اشباع شده کانادا ضروری هستند.

یک فرم ثابت برای موفقیت در کانادا روی تجربه کاری، مهارت زبان انگلیسی و دیگر مهارت های مرتبط بنا شده است.

نرخ بیکاری در کانادا پایین است. برای گرفتن کار در اینجا، کانادا برنامه ورود سریع و PNP مرتبط با ورودی اکسپرس در انتاریو، نوا اسکوشیا، ساسکاتچوان و نیو برانزویک را ارائه می دهد.

همچنین این کشور برنامه مهاجرت کاری فدرال کارگران و برنامه های نامزدی استانی را در ایالت های آلبرتا، بریتیش کلمبیا، مانیتوبا، نیوبرانزویک، نوا اسکوشیا، انتاریو، جزیره پرنس ادوارد، کبک ، ساسکاتچوان و نواحی تابعه کانادا ارائه می دهد. گرفتن کار برای کسانی که ملزومات سیستم رتبه بندی جامع را داشته باشند بسیار آسان تر است.

حتما بخوانید

چگونه به کانادا مهاجرت کنیم؟ بهترین روش مهاجرت به کانادا چیست؟ برای  آشنایی با ۸ روش تضمینی مهاجرت به کانادا بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

مهاجرت به کانادا

✅ تخصص هایی با نیاز بالا

مهندسی (عمران، مکانیک، نرم افزاز و نفت)، کارشناسان؛ معلمان، استادان دانشگاه و ادبیات دان ها، پرستار ها، کارشناس مراقبت های بهداشتی، مهندس  IT، فروشندگان و بازاریابان، حساب دارها، مدیران بیمه، تجار ، پرستاران بسیاری از شغل های دیگر با تقاضای بالا در کانادا مواجه است. امروزه تعداد افراد سالمند کانادا از جوانان این کشور بیشتر است به همین جهت نیاز شدیدی به پرستارانی با تجربه بالا دارد بر همین اساس مقاله ای با عنوان مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی برای  شما آماده کرده ایم.

مهاجرت به کانادا برای افرادی که دارای مهارت های خوبی باشند به خوبی در دسترس است. در این کشور ترقی خواه این افراد میتوانند سطح زندگی خود را افزایش دهند.

✔️ بیان علاقه

اگر شما معیارهای بالا را تحت برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کار برآورده سازید، باید شما ابتدا برای ابراز علاقه به مهاجرت به کانادا و ساخت یک نمایه انلاین برای آن تلاش کنید.

شما باید در مورد سن، تجربه کاری، مهارت ها، توانایی زبان، تحصیلات، مدارک تحصیلی و سایر اطلاعات شخصی خود که مورد نیاز هستند اطلاعاتی ارائه دهید.

هنگامی که مدرک شما توسط اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) تایید شد، شما در یک مجموعه ای از متقاضیان قرار می گیرید که براساس سیستم رتبه بندی جامع رتبه بندی خواهید شد.

✔️ بهبود رتبه شما در سیستم رتبه بندی جامع

متقاضیانی که بالاترین رتبه را کسب کنند، دعوت نامه ای برای اقامت در کانادا دریافت خواهند کرد، در طول این زمان دولت کانادا به طور منظم، لیست ذخیره را هم بررسی کرده و در صورت اخذ امتیازات لازم از متقاضیان آن لیست هم استفاده میکند.

از این رو، هر میزان بتوانید امتیازات کسب شده خود را در طول زمان اقامت موقت افزایش دهید، رتبه شما بهتر خواهد شد و شانس دریافت دعوت نامه برای اقامت دائمی کانادا شما افزایش خواهد یافت.

سیستم امتیاز دهی مهاجرت کانادا

در سیستم جامع امتیاز دهی کانادا (CRS) شش فاکتور مهم وجود دارند که می توانند در نمره متقاضیان برای دریافت انواع ویزای کانادا تاثیرگذار باشند. برای آشنایی با سیستم امتیازدهی جامع مهاجرین کانادا و بررسی وضعیت امتیازی خود مقاله زیر را بخوانید.

امتیاز مهاجرت به کانادا

✔️ دعوت نامه کاری کانادا

دعوت نامه برای متقاضیانی که درخواست آن ها برای مهاجرت به کانادا توسط IRCC از طریق سیستم انتخابی اکسپرس پذیرفته شده است.

به محض این که شما دعوت نامه دریافت کردید، ۶۰ روز زمان دارید تا یک فرم درخواست کامل و دقیق را به همراه تمام مدارک مورد نیاز ارسال کنید.

ارسال یک درخواست کامل به عنوان پذیرش دعوت نامه ی ارسال شده توسط IRCC درنظر گرفته خواهد شد. هنگامی که تمام سند ها تکمیل و آپلو میشوند، شما تاییدیه ی دریافت AOR صادر شده توسط IRCC را دریافت خواهید کرد که بعد از آن درخواست شما بررسی شده و شرایط شما را برای برنامه تعیین خواهد کرد.

✔️ معاینه های پزشکی و بررسی های امنیتی

معاینات پزشکی برای ویزای کانادا برای تمام متقاضیان اجباری است. این معیانه شامل معاینه جسمانی استاندارد، آزمایش خون، آزمایش ادرار و عکس اشعه ی ایکس است. این ها برای بررسی هر گونه بیماری در متقاضیان که ممکن است باعث ایجاد خطری در شهروندان کانادایی شود انجام میشوند.

دکتر مرجان آتشی گلستان وکیل مهاجرت به کانادا

۰

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما حداکثر تا بزودی اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    من پناهنده هستم در ایران شغلم جوشکاری صنعتی هست به دنبال کاری صنعتی هستم ملیت افغانستانی هستم و متاهل
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 2 روز پیش)
      اقدام براي اخذ ويزاي كاري در كانادا و يا اقامت كانادا علاوه بر سابقه كاري بايد شرايط ديگري هم داشته باشيد كه مهمترين آن داشتن مدرك زبان است. مي توانيد مقاله مرتبط را از وبسايت مطالعه كنيد و يا فرم ارزيابي را تكميل كنيد تا با شما تماس گرفته شود.
       
       
  • تصویر کاربر پریا دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من ۳۹ سال دارم و همسرم در بازار کارمیکنند و دختر ۳ ساله دارم ، از آنجاییکه زندگی در ایران سخت هست و مهمتر از همه نداشتن آینده هست برای مهاجرت به کانادا میخواستم بدونم از ابتدا برای اینکه استارت برای اقامت بکنم چه کارهایی رو باید انجام دهم و اینکه من مدرک تحصیلیم دیپلم هستش و در زمینه کار قنادی و شیرینی پزی در حال گذراندن دورههایم هستم تا مدرک بگیرم و در همین زمینه شغلی میخوام کار پیدا کنم و همسرم دیپلم هستن و کار جوشکاری رو مدک دارن محبت میکنید راهنماییم کنید و بدونم هزینه برای زندگی در کانادا چقدر میشود +مهدکودک برای دخترم و هزینه وکالت.
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)
      سلام. لطفا فرم ارزيابي مهاجرت را از وبسايت پر كنيد تا شرايط شما به صورت تخصصي تر بررسي شود و اطلاعات لازم درخصوص مهاجرت از طريق تماس تلفني توسط كارشناس مربوطه به شما داده شود.
       
       
  • تصویر کاربر متین شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من تصمیم برای استان ساسکاچوان اقدام کنم در ارتباط با تمکین مالی به یه سری تناقض بر خوردم من چه مبلغی رو باید توی چه نوع حسابی بزارم؟؟؟
    به نام همسر فرداصلی هم میشه؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام، در خصوص تمكن مالي بايد هزينه هاي حداقل ٦ ماه زندگي را در كانادا ارائه دهيد و بايد بنام فرد اصلي پرونده باشد.

  • تصویر کاربر مهاجر دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام. همون طور که شما در سایتتون درباره express entry توضیح دادید سطح مدرک تحصیلی هم جزو امتیازها هست ولی آیا نوع دانشگاه و نوع رشته هم امتیاز دارد ؟ مثلا اگر شخصی فوق لیسانس مکانیک از دانشگاه های تاپ سراسری داشته باشه با یک رشته سطح پایین تر از دانشگاه آزاد یکی هست ؟ و سوال دومم این هست که در بخش امتیازهای ترکیبی باز هم مدرک و سابقه کار نمره میاره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 3 ماه پیش)

      مدرك تحصيلي معتبر و سابقه كاري مرتبط با رشته تحصيلي جزو شرايط اصلي برنامه اكسپرس اينتري است.

  • تصویر کاربر sara شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    ایا امکان درخواست ویزای مهارت ازاسترالیا برای کانادا وجوددارد اگر شخص متقاضی ساکن استرالیا باشد ودارای ویزای پناهندگی باشد.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 3 ماه پیش)

      اگر شرايط لازم جهت دريافت ويزا را داشته باشيد ، مي توانيد اقدام كنيد ولي بايد اجازه خروج از كشور رو هم داشته باشيد .

  • تصویر کاربر دنیا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من دانشجوی سال آخر لیسانس زیست شناسی (سلولی و مولکولی) هستم و اخیرا به عنوان کاراموز مشغول به کارم و معلم زبان هم هستم
    برای اکسپرس انتری میخاستم اقدام کنم سال اینده
    اگر من بتونم 3 سال سابقه کار مرتبط با رشته بدون بیمه بگیرم مشکلی پیش میاد؟ یعنی حتما بیمه لازم هستش؟
    و اینکه سابقه کار حتما باید بعد از گرفتن مدرک باشه؟ یا میشه مقداریش در حین تحصیل هم باشه؟
    تمکن مالی برای یک نفر چقدر هستش؟ من جایی خوندم 12000 دلار کانادا درسته؟ و اگر کسی رو در ونکوور داشته باشم میتونه تمکن مالی من رو بر عهده بگیره؟
    چقدر شانس دارم که بتونم از ایران در ونکوور پیشنهاد کاری بگیرم؟ اونجا کارفرما حاضر هستش به کسی که در کانادا زندگی نمیکنه کار بده؟
    ممنون از شما🙏
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 ماه پیش)

      لازمه اقدام از طريق برنامه اكسپرس اينتري ، داشتن مدرك ايلتس است. اصولا سابقه كاري بعد از گرفتن مدرك تحصيلي ، چون بايد به صورت تمام وقت باشد ، مورد تاييد است . واقعا مبلغ مشخصي براي اثبات تمكن مالي وجود ندارد ولي شما بايد حداقل هزينه ٦ماه زندگي را در كانادا داشته باشيد .و اگر فردي را در كانادا داريد مي تواند به شما كمك كند . معمولا پيشنهاد كاري از كانادا براي شخصي كه در كانادا زندگي نمي كند به سختي داده مي شود . مي توانيد با مراجعه به وبسايت و پر كردن فرم ارزيابي ، از مناسب ترين روش براي مهاجرت خودتون مطلع شويد .

  • تصویر کاربر نگار سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    اگر شخصي در مراحل دريافت پي آر باشه آيا امكان إعلام شخص ديگري به عنوان همسر(در صورت عدم ازدواج) در فرم تكميلي وجود دارد و آيا زمان دريافت پي آر (زمان يكساله تا دريافت) شخص معرفي شده از طرف شخص نيز ميتونه پي آر دريافت كند
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 6 ماه پیش)

      تا زماني كه فايل باز هست در صورت تغيير در وضعيت فرد ميشود فايل رو اپديت و به روز كرد و در صورت ازدواج ميتواند همسر خود را به عنوان وابسته به فايل اضافه كند.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    دانشجوی دکترای برق
    سن ۲۹ سال
    تجربه کاری ۱سال پمانکاری برق سیمبان
    در حال حاضر نیروگاه برق آلستوم (تکنسین موتور ژنراتور mwm )
    مهارت زبان متوسط
    شرایط ویزای کار چطوریه برام؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸( 6 ماه پیش)

      در صورتي كه شركتي در كانادا تمايل به استخدام شما داشته باشد به راحتي ميتوان ويزاي كار اخذ كرد ولي معمولا شركتها به ندرت اقدام به استخدام افرادي ميكنند كه كارت اقامت كانادا را نداشته باشند. بنابراين بهتر است پس از اخذ كارت اقامت براي پيدا كردن شغل اقدام كنيد.

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱ دی ۹۷( 10 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام .
    وقتتون بخیر
    من ۲۴ساله هستم و جویای کار برای خارج از کشور هستم که بتونم کار کنم و رشد کنم میتونید شما کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان شنبه ۱ دی ۹۷( 10 ماه پیش)

      خير. كار دفتر ما صرفاً در زمينه اخذ اقامت و ويزا است و در زمينه پيدا كردن كار نميتونيم كمكي بكنيم.

  • تصویر کاربر همایون دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 11 ماه پیش) مشاهده پرسش
    درود و وقت بخیر
    بنده دارای مدرک IR خلبانی از ایران هستم ، همچنین دارای مدرک کارشناسی زمین شناسی از دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم. در حال حاظر هم مشغول به گردآوری سه عنوان کتاب در مورد هوانوردی هستم . می خواستم بدونم آیا شانسی برای پیدا کردن کار در ایرلاین های کانادایی دارم؟؟؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷( 11 ماه پیش)

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر
فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام