چگونه به راحتی هر چه تمام تر ویزای توریستی کانادا بگیرم؟

ویزای توریستی کانادا یک گزینه مهاجرتی موقت است که به گردشگران اجازه می دهد با هدف گردشگری و تفریح از کانادا دیدن کنند.ویزای توریستی کانادا به ویزای ویزیتوری کانادا یا ویزای اقامت موقت کانادا (TVR) نیز شناخته می شود. ویزای توریستی کانادا برای ۶ ماه به فرد متقاضی داده شده و بعد از اتمام مدت ویزا وی باید خاک کانادا را ترک کند.

درخواست ورود دوباره به کانادا وابسته به نظر افسر مهاجرت بوده و تضمینی برای تمدید ویزا توریستی وجود ندارد.

ویزای توریستی کانادا تضمینی

❇️ انواع ویزای توریستی کانادا

ویزاهای توریستی کانادا بر دو نوع می باشند:

  • ویزای یک بار ورود توریستی کانادا
  • ویزای چند بار ورود توریستی کانادا

هر دو ویزای توریستی کانادا برای مدتی معین شده معتبر بوده و پس از آن نمی توانند استفاده شوند.

ویزای توریستی یک بار ورود

ویزای یک بار ورود به دارنده ویزا اجازه می دهد که تنها برای یک بار به کانادا وارد شود. پس از اینکه دارنده ویزا کانادا را ترک می کند، او برای ورود مجدد به کانادا نیاز به یک ویزای جدید خواهد داشت.

سفر به ایالات متحده و جزایر سنت پیرا مکیلن از این قاعده مستثنی هستند. در صورتی که گردشگر به ایالات متحده (از جمله توابع و قلمرو های آن) و یا جزایر سنت پیرا مکیلن سفر کند او جهت بازگشت به کانادا نیازی به ویزا نخواهد داشت.

ویزای توریستی چند بار ورود

ویزای چند بار ورود که اصطلاحا به آن ویزای مولتی کانادا گفته می شود، به فرد دارنده آن اجازه می دهد به مدت شش ماه بدون نیاز به تمدید آن به خاک کانادا رفت و آمد داشته باشند. ویزای چند بار ورود می تواند حداکثر تا ۱۰ سال یا یک ماه قبل از انقضای پاسپورت فرد معتبر باشد. اغلب مورد دوم اتفاق می افتد.

حتما بخوانید

چگونه به کانادا مهاجرت کنیم؟ بهترین روش مهاجرت به کانادا چیست؟ برای  آشنایی با ۱۰روش تضمینی مهاجرت به کانادا بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

مهاجرت به کانادا

سوپر ویزای کانادا

یکی دیگر از انواع ویزای توریستی سوپر ویزای کانادا می باشد که مخصوص والدین است. سوپر ویزای کانادا مخصوص کسانی است که اقامت دائم کانادا را دارند و یم توانند برای پدر و مادر یا پدربزرگ و ملادربزرگ خود دعوتنامه بفرستند. این دعوتنامه در صورتی قابل اجراست که فرد بالای ۱۸ سال باشد.

شرایط لازم برای اخذ ویزای توریستی

جهت واجد شرایط بودن برای دریافت یک ویزای توریستی، فرد باید مدارک لازم پایین را به مراجع مهاجرتی ارائه دهند:

  • پاسپورت معتبر
  • برخورداری از سلامت کافی
  • داشتن منابع مالی برای پرداخت هزینه ها در هنگام اقامت در کانادا
  • داشتن یک محل اقامت در خارج از کانادا یا دیگر تعلقات تا از بازگشت فرد به کشور خود پس از بازدید از کانادا اطمینان حاصل شود.
  • داشتن قصد اقامت در کانادا برای مدتی کوتاه و معین شده
  • داشتن قصد خروج از کانادا پس از پایان بازدید
  • نداشتن تصمیم برای دنبال کردن موقعیت کاری یا استخدام شدن در زمان اقامت در کانادا
  • عدم سو سابقه
  • نداشتن تهدید امنیتی
  • پذیرش پیروی از قوانین کشور

ممکن است از فرد خواسته شود تا تحت یک معاینات پزشکی یا آزمایش مدیکال کانادا قرار گیرد.

اگر با شرایط ویزای توریستی مشکل دارید. برای آشنایی با انواع ویزای کانادا بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

انواع ویزای کانادا

مراحل صدور ویزای توریستی کانادا

مراحل اخذ ویزای توریستی

قبل از اینکه برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنید، تمامی اطلاعات موجود در بخش شرایط ویزا را در سایت CIC کاملا مطالعه کنید تا از واجد شرایط بودن خود مطمئن شوید. هنگامی که از واجد شرایط بودن خود اطمینان پیدا کردید می توانید اقدامات ذیل را پیگیری کنید:

تعیین نحوه درخواست ویزای توریستی کانادا

نحوه درخواست ویزای توریستی خود را مشخص کنید. شما می توانید از هر دو مسیر برای دریافت ویزای توریستی اقدام کنید.

ثبت نام آنلاین ویزای توریستی کانادا

 برای اقدام به صورت آنلاین باید به یک کارت اعتباری، اسکنر و یا دوربین عکاسی برای تهیه نسخه های الکترونیکی از مدارک حمایت کننده خود دسترسی داشته باشید.

درخواست ویزای توریستی کانادا به صورت کاغذی

برای اقدام به صورت کاغذی باید نرم افزار فرم ویزا و چک لیست های مربوطه را دانلود کرده و اقدامات گفته شده در زیر را دنبال کنید:

اخذ فرم درخواست ویزای کانادا

فرم درخواست ویزای توریستی را پر کنید. راهنما را خوانده و فرم درخواست را با دقت پر کنید. لازم به ذکر است، فرم درخواست کامل شده باید حاوی یک صفحه بارکد باشد. در صورتی که تمامی اطلاعات، مدارک و هزینه های لازم را ارائه ندهید امکان دارد درخواست شما برگردانده و یا رد شود.

پرداخت هزینه ویزای توریستی کانادا

هزینه اخذ ویزای کانادا را پرداخت کنید. هزینه ها باید به وسیله حواله بانکی یا یک چک تایید شده پرداخت شوند. باید برای اطلاعات حواله بانکی و هزینه های فعلی به جدول برنامه هزینه ها مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که قبل از پرداخت برای دیدن جدید ترین اطلاعات درباره هزینه های درخواست ویزا مجددا از این وبسایت دیدن کنید.

آپلود مدارک ویزای توریستی کانادا

به یک مرکز محلی درخواست ویزای کانادا مراجعه کنید

به یک مرکز محلی درخواست ویزای کانادا مراجعه کنید و پاسپورت، عکس ها، فرم های تکمیل شده، رسید پرداخت هزینه CIC، دستور العمل های پرداخت و تمامی مدارک مورد نیاز خود را بر اساس چک لیست با خود به همراه ببرید.

تکمیل فرم درخواریت ویزای توریستی

فرم درخواست خود را ثبت کنید .در مرکز محلی درخواست ویزای کانادا درخواست تکمیل شده خود را ثبت کرده و هزینه های سرویس را پرداخت کنید. به شما رسیدی داده می شود. این رسید حاوی کد رهگیری مخصوص شماست و برای پیگیری روند درخواست آنلاین مورد نیاز است. همچنین، از شما درخواست می شود تا اطلاعات هویتی خود مانند انگشت نگاری کانادا و… را ارائه دهید.

پیگیری درخواست ویزای توریستی با کد رهگیری

درخواست خود را از طریق اینترنت پیگیری کنید. با استفاده از کد رهگیری منحصر به فرد خود، درخواست خود را از طریق اینترنت پیگیری کنید.


مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا

  • عکس پرسنلی ۴*۳
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • تکمیل فرم ویزای توریستی کانادا برای هر نفر به صورت جداگانه
  • سوابق بیمه
  • ترجمه مدارک تحصیلی و شغلی
  • کارت ملی
  • کارت پایان خدمت برای آقایان
  • ترجمه نامه مهر شده برای اثبات تمکن مالی
  • پرینت گردش حساب چند ماه اخیر
  • سند ملکی
  • اجازه خروج از کشور برای بانوان و فرزندان زیر ۱۸ سال

هزینه های اخذ ویزای توریستی کانادا

هزینه ویزای یک بار ورود – ۱۰۰ دلار کانادا

هزینه ویزای چند بار ورود کانادا  – ۱۰۰ دلار کانادا

تمدید ویزای توریستی کانادا (اقامت موقت) – ۱۰۰ دلار کانادا

نکته : در صورت رد شدن درخواست ویزا هزینه آن بازگردانده نمی شود. تبدیل هزینه ها به ریال ایران به نرخ کنونی ارز بستگی دارد که این نرخ می تواند تغییر کند.

انواع هزینه هاهزینه به دلار کانادا
هزینه تقاضای ویزای مولتی کانادا (شامل ویزای سوپر) – به ازای هر نفر.

(ویزای اقامت موقت برای رفت و برگشت یک یا چند باره توسط فرد)

۱۰۰
هزینه تقاضای ویزای بازدیدکننده ها – برای ۵ نفر یا بیشتر

(ویزای اقامت موقت برای رفت و برگشت یک یا چند باره توسط فرد)

 

برای واجد شرایط بودن برای این هزینه، شما و خانواده باید همزمان برای این موضوع اقدام کنید و بچه های شما باید کمتر از ۲۲ سال سن داشته باشند

۵۰۰
افزایش زمان اقامت برای بازدیدکننده ها – به ازای هر نفر۱۰۰
بازگردانی وضعیت خود به بازدیدکننده (هزینه اپلای ضروری نیست)۲۰۰

مدت زمان جواب ویزای توریستی

تخمین مدت زمان جواب ویزای توریستی پس از ارسال انگشت نگاری و عکس برداری ویزای توریستی محاسبه می شود. حدودا بین ۱۴ تا ۹۰ روز کاری طول می کشد تا جواب ویزای توریستی به دست شما برسد.


تمکن مالی برای ویزای توریستی کانادا

تمکن مالی برای ویزای توریستی طبق هزینه های زندگی در کانادا تعریف می شود. عدد دقیقی برای تمکن مالی در نظر گرفته نشده است ولی فرد باید توانایی گذران زندگی در مدت اقامت و همچنین هزینه کافی برای بازگشت به وطن خود را داشته باشد.


کار با ویزای توریستی

زمانی که شما با ویزای توریستی وارد خاک کانادا شده اید می تونید به دنبال کار و حرفه مد نظر خود باشید و زمانی که کار مورد علاقه خود را یافتید از کارفرما بخواهید برای شما دعوتنامه ارسال کند. در این صورت شما به ایران باز می گردید و برای ویزای کار کانادا به سفارت کانادا مدارک خود را ارسال می کنید. دقت کنید برای ویزای کار کانادا شما حتما باید مدرک آیلتس داشته باشید.

برای اطلاع از مدارک لازم جهت ویزای کار کانادا می توانید بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

ویزای کار کانادا


تمدید ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا می تواند تمدید شود. برای تمدید ویزا باید ۳۰ روز قبل از انقضای ویزای اصلی اقدام کرد.


دلایل ریجکتی ویزای توریستی کانادا

یکی از نگرانی های درخواست دهندگان ویزای توریستی رد شدن ویزا می باشد. زیرا در این مراحل هزینه های بسیاری را صرف درخواست ویزا کرده اند.

  • یکی از دلایل مهم رد درخواست ویزای توریستی نداشتن شغل ثابت است. در این صورت افسر سفارت فکر می کند شما دلیلی برای بازگشت به ایران نخواهید داشت.
  • داشتن وابستگی های خانوادگی در کانادا از دیگر دلایل رد شدن ویزا است.
  • زمان درخواست ویزا با اهداف مندج در درخواست ویزا مطابقت نداشته باشد.
  • گردش حساب مالی ضعیف از دیگر دلایل رد شدن ویزا است.
  • سوء سابقه و سوء پیشینه باعث رد شدن درخواست شما خواهد شد.
  • دادن اطلاعات غلط و ارسال مدارک اشتباه از دیگر دلایل رد شدن ویزا می باشد.

آیا می دانید برای رفع ویزای توریستی کانادا چه کارهایی لازم است انجام دهید؟ جهت کسب اطلاعات بیشتر به مطلب زیر مراجعه کنید.

رفع ریجکتی ویزای کانادا

لیست کشورهایی که برای ورود به کانادا نیازی به ویزای توریستی ندارند

رد شدن ویزای توریستی کانادا

بر اساس برنامه چشم پوشی از ویزای توریستی کانادا، افرادی که در کشور های ذیل زندگی می کنند می توانند بدون نیاز به ویزا به کانادا وارد شوند:

نام کشور ها:

باربادوس

آندوراآنتیگوا و باربوداساموآی غربیسوئیسسوئد

دانمارک

قبرسکرواسیبرونئیباهاماساسترالیا

آلمان

فرانسهاستونیبلژیکبوتسوانااتریش

اسرائیل

ایرلندمجارستانیونانایسلند

فنلاند

لاتویا

لیختنشتاینجمهوری کرهجمهوری لتونیژاپنایتالیا

نروژ

سنت وینسنتلهستانپرتغالموناکو

مالتا

آمریکا

انگلستاناسلوونیسوازی لندسنت لوسیا

سن ماریو

هلند

نامیبیاپاپوآ گینه نوجزایر سلیماناسلواکی

سنگاپور

لوکسامبورگنیوزلنداسپانیا

 

 باید ها و نباید های درخواست ویزای توریستی کانادا

در هنگام درخواست برای دریافت ویزای توریستی کانادا این باید ها و نباید ها را در نظر داشته باشید.

☑️ باید ها

چند هفته قبل از زمان سفر خود برای دریافت ویزای توریستی کانادا اقدام کنید تا زمان کافی برای تکمیل فرایند ویزا وجود داشته باشد.

فرم درخواست ویزای خود را به دقت و تماما با اطلاعات دقیق پر کنید.

تمامی فرم ها و مدارک حمایت کننده را برای ثبت درخواست ویزای خود به همراه داشته باشید.

☑️ نباید ها

مدارک اشتباهی را برای ویزا ارائه ندهید.

برای درخواست ویزا حقایق را پنهان یا به صورت نادرست ارائه نکنید.

به یاد داشته باشید در صورت رد شدن درخواست ویزای اقامت موقت هیچ فرایند رسمی برای تجدید نظر وجود ندارد. اگر تمایل به درخواست مجدد دارید، تنها در صورتی این کار را انجام دهید که اطلاعاتی تازه و قابل توجه برای ثبت کردن دارید.

دکتر مرجان آتشی گلستان وکیل مهاجرت به کانادا در تهران

موسسه حقوقی اپلو

۱+

موسسه حقوقی اَپلو | مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کانادا | اخذ پاسپورت کانادا

آدرس: تهران | خیابان نیاوران | خیابان مقدسی (مژده) | پلاک ۶۴ | طبقه سوم | واحد ۸
شماره تماس: ۲۲۷۰۲۷۵۳-۰۲۱

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما حداکثر تا بزودی اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Sh چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من میخواستم از طریق ویزای توریستی برم کانادا، ۵۰ م دارم، شغل ثابتی ندارم، و دعوت نامه هم دارم و شخصی که دعوت نامه رو میفرسته برام شرایط مالی خوبی داره و میتونه مخارج من رو به عهده بگیره ، آیا اینها کافیه برای ویزای توریستی؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 1 ماه پیش)
      سلام. براي گرفتن ويزاي توريستي كانادا بايد سابقه مسافرتي خوب، تمكن مالي و نامه اشتغال به كار و به طور كلي مداركي كه نشان دهنده بازگشت شما به كشورتان است را ارائه دهيد. صرفا داشتن دعوت نامه ملاك براي اخذ ويزاي توريستي نيست ولي مي توانيد شانس خودتان را امتحان كنيد.
       
       
  • تصویر کاربر فرید یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب . در صورت امکان من یک کارشناس بازنشسته نفت هستم دارای 60 سال سن را دارم به زبان انگلیسی هم تسلط کامل دارم.... میخواستم بپرسم که به چه صورت میشود ویزا دریافت کرد.... برای خودم و همسرم.... اگر دعوتنامه ارائه دهم بهتر است..... دوستان و فامیل هایی در کانادا دارم . من بدلیل نیاز شغلی تا سالهای 90 و 91 کرارا ویزای مولتی یکساله شینگن داشته ام... . با کمال تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۱۷ شهریور ۹۸( 3 ماه پیش)
      با توجه به فاكتور سن، در حال حاضر مناسب ترين روش مهاجرتي براي شما روش سرمايه گذاري است. اگر تمايل به اخذ ويزاي توريستي براي كانادا رو داريد لطفا فرم ارزيابي را تكميل كنيد تا شرايط بررسي شود و از طريق تماس تلفني مشاوره رايگان داده شود.
       
       
  • تصویر کاربر فرید سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    آیا گواهی سوء پیشینه همان بررسی پیشینه امنیتی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 6 ماه پیش)

      اگر منظور از گواهي سوء پيشينه همان گواهي است كه در ايران صادر ميشود خير. در راستاي صدور هرگونه ويزا كانادا پيشينه فرد از سوي دولت كانادا مورد بررسي قرار ميگيرد كه متفاوت از گواهي سوء پيشينه اي است كه از سوي دولت ايران صادر ميشود.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۵ دی ۹۷( 11 ماه پیش) مشاهده پرسش
    آیا آزمایشات پزشکی لازم است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۵ دی ۹۷( 11 ماه پیش)

  • تصویر کاربر ستاره چهارشنبه ۵ دی ۹۷( 11 ماه پیش) مشاهده پرسش
    قبلا برای پناهندگی اقدام کردم، آیا می توانم برای یکی از برنامه‌های استانی پرونده تشکیل دهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان چهارشنبه ۵ دی ۹۷( 11 ماه پیش)

  • تصویر کاربر سمیرا یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    معمولا چقدر طول میکشد تا نتیجه نهایی پرونده من برای مهاجرت به کانادا اعلام شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 6 ماه پیش)

      مدت زمان در هر يك از انواع روشهاي اقامت کانادا متفاوت است.

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    مبالغ به چه صورت و طی چند مرحله دریافت می‌شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 1 سال پیش)

      در کلیه قرارداد های ما نصف هزینه در ابتدا پرداخت می شود سپس ما کار را شروع می کنیم و بعد از اینکه ما پرونده ها را بررسی و جمع بندی کردیم و به اداره ی مهاجرت فرستادیم. و اداره ی مهاجرت پرونده را بررسی کرد و شماره ای به نام " فایلینگ نامبر " را برای ما فرستاد ۲۵ درصد هزینه دریافت می شود. سپس اداره ی مهاجرت به صورت جزئی پرونده را بررسی میکند و تشخیص می دهد که فرد صلاحیت را دارد سپس اَپرووال اعلام می گردد و ویزای اقامتی داخل پاسپورت فرد صادر میگردد که در این مرحله هم ۲۵درصد باقی مانده در این مرحله دریافت می شود

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۴ آبان ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    برای آرایشگری هم روش وجود دارد؟ طلاسازی چطور؟
    1. تصویر کاربر دکتر مرجان گلستان دوشنبه ۱۴ آبان ۹۷( 1 سال پیش)

      برای ارایشگری روش خاصی وجود ندارد . برای طلاسازی نیز همینطور اما افرادی که طلا ساز هستند در ضمن طلا سازی کار های طراحی جواهرات را انجام میدهند میتوانند در قسمت مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی اقدام کنند. و از بعد هنری بودن کار اقدام کنیم

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر
فرم ارزیابی مهاجرت صفحه اینستاگرام